Užasan pad Fernanda Toresa, zbog povrede lobanje ostaje u bolnici

Iskusni napadač je odmah odvezen u bolnicu, a Atletiko je objavio da je doživio povredu lobanje i da će provesti noć u bolnici zbog dodatnih pregleda
127 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2017. 22:10h

Drama na "Riasoru" - Fernando Tores je doživio težak pad i još se zna koliko je teške povrede doživio.

"Ninjo" je bio u duelu sa vezistom Deportiva Bergantinjosom, koji ga je udario glavom, nakon čega je nekadašnji napadač Liverpula i Čelsija pao na teren.

Da stvar bude gora, Tores je glavom jako udario u teren, zbog čega mu se dugo pružala pomoć.

Scene su bile teške, jer je njegov saigrač Hose Himenes plakao, baš kao i Fajsal Farž iz Deportiva.

Publika u La Korunji je na početku zviždala, ali je nakon reakcije igrača Deportiva počela da bodri Toresa i aplauzom ga ispratila sa terena.

Iskusni napadač je odmah odvezen u bolnicu, a Atletiko je objavio da je doživio povredu lobanje i da će provesti noć u bolnici zbog dodatnih pregleda.

"Udarac se čuo do klupe. Toliko je bio jak. Znam da je u pitanju povreda glave. Molimo se da sve bude u redu", rekao je nakon meča Dijego Simeone.

Ako koga zanima, meč je završen rezultatom 1:1. Florin Andone je donio prednost domaćinu u 13. minutu, a izjednačio je Antoan Grizman u 68.

"Nije me briga ni za fudbal, ni za rezultat. Samo razmišljam o Fernandu. Nadam se da će sve biti u redu i da će se brzo vratiti", kazao je Grizman.

Galerija

Bonus video: