Sudije guraju „kraljevski klub” ka tituli

„Hesus Hil Mansano i njegovi pomoćni su napustili stadion s plastičnim kesama Real Madrida. Po meni to nije u redu”, rekao je predjednik Viljareala Fernando Roig
54 pregleda 19 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.02.2017. 12:00h

Španija je šokirana suđenjem na utakmici Viljareala i Reala (2:3), na kojoj je madridski klub slavio preokretom uz pomoć sudija.

Naime, iz Vijlareala se žale kako ih je Hesus Hil Mansano uništio kada je dosudio jedanaesterac za Real, koji je tada preko Kristijana Ronalda izjednačio na 2:2.

Pitanje je da li je lopta pogodila u ruku ili rame Bruna Sorijana, ali je svakako bila odbijena i izlazila je iz šesnaesterca. Uzgred, nije bilo njikog iz Reala da na nju naleti i šutne.

„Preokret Reala? Pa nakon onog penala koji nije postojao ne možemo govoriti o tome. Svi kažu kako je ona ruka bila nakon odbijene lopte, a to nikad nije jedanaesterac”, poručio je bijesni predsjednik Viljareala Fernando Roig i dodao:

„Hesus Hil Mansano i njegovi pomoćni su napustili stadion s plastičnim kesama Real Madrida. Po meni to nije u redu”.

Oglasio se i Đerard Pike, koji smatra da arbitri guraju Real ka tituli, a španski mediji izdvajaju još dvije situacije s ove utakmice.

Igranje rukom Marsela u kaznenom prostoru Reala u 90. minutu, kada nije dosuđen penal za domaće, te situaciju u kojoj je Garet Bejl odgurnuo vlastitog golmana Kejlora Navasa, a sudija dosudio prekršaj u korist Reala!

Real Awarded A Foul After Gareth Bale Faules... by billiemccarroll

Bonus video: