Koji igrači su izdali Ranijerija...

Ves Morgan, Kasper Šmajhel, Mark Olbrajton i Džejmi Vardi su igrači čiji glas ima posebnu težinu u svlačonici "lisica" i koji su, navodno, tražili od uprave kluba da smijeni Ranijerija
4 komentar(a)
Lester, Foto: Twitter
Lester, Foto: Twitter
Ažurirano: 25.02.2017. 11:42h

Britanski mediji nastavljaju da spekulišu o razlozima zbog kojih je Lester u četvrtak otpustio Klaudija Ranijerija, koji je klubu prošle godine donio prvu šampionsku titulu u kluskoj istoriji.

Tajms nastavlja sa pričom da iza otkaza Ranijeriju stoje pojedini igrači i objavljuje imena četvorice - Ves Morgan, Kasper Šmajhel, Mark Olbrajton i Džejmi Vardi su igrači čiji glas ima posebnu težinu u svlačonici "lisica" i koji su, navodno, tražili od uprave kluba da smijeni Ranijerija.

Četvorica "senatora", piše Tajms, sastali su se sa vlasnikom kluba Višaijem Šrivadanaprabom početkom ove sedmice i tražili promjenu na klupi.

Djelimična potvrda ove informacije mogla se naslutiti i na društvenim mrežama, jer je samo Šmajhel javno pozdravio i zahvalio Ranijeriju, dok ostali misteriozno ćute, i pored istorijskog uspjeha prošle sezone.

Bonus video: