Enrike: Noćna mora; Alegri: Polako

"Čeka nas još jedan meč. Napravili smo veliki korak ka našem cilju, a to je plasman u finale. Ali, moramo da smanjimo entuzijazam, jer znamo šta Barselona može sve da uradi”, naglasio je trener Juventusa Masimilijano Alegri
1 komentar(a)
Juve, Foto: Reuters
Juve, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.04.2017. 06:16h

Pobjeda šampiona Italije protiv bilo koje evropske ekipe nikako ne može da bude iznenađenje, ali malo ko je mogao da pretpostavi da će Juventus na briljantan i dominantan način stići na korak od polufinala, već nakon prvih 90 minuta dvoboja sa Barselonom.

Juve na "Nou kamp" ide sa ogromnih 3:0, svjestan, međutim, da je Barsa možda i jedini tim na svijetu koji ima kapacitet da nadoknadi zaostatak.

Pokazala je to nedavno, protiv Pari sen Žermena...

"Čeka nas još jedan meč. Napravili smo veliki korak ka našem cilju, a to je plasman u finale. Ali, moramo da smanjimo entuzijazam, jer znamo šta Barselona može sve da uradi”, naglasio je trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Luis Enrike bio je, neskriveno, razočaran i - iznenađen.

"Mislio sam da će se teško ponoviti utakmica kao protiv Pari sen Žermena. Kao da ponovo proživljavam noćnu moru. Biće teško ponovo napraviti čudo, ali moramo da se trgnemo i pokušamo", rekao je Enrike.

Junak pobjede Juventusa bio je Paulo Dibala, dvostruki strijelac...

"Ovo su utakmice o kojima svaki fudbaler sanja. Iskoristili smo sve naše prednosti, odigrali izuzetnu utakmicu. Vjerujem da možemo do polufinala", rekao je Dibala.

Bonus video: