Fudbal ne zna za juče, imamo motiv više za Englesku - Vijesti.me
"SOKOLI" ŽALE ZA PROPUŠTENOM ŠANSOM U SOFIJI, MIRKO IVANIĆ NAPOMINJE:

Fudbal ne zna za juče, imamo motiv više za Englesku

"Da smo pobijedili lakše bismo podnijeli grešku sudije, ovako je sve drugačije. Mogu samo da kažem - sramota", ističe vezista Crvene zvezde

Mirko Ivanić na meču u Sofiji
Mirko Ivanić na meču u Sofiji (Foto: Savo Prelević)

Crnogorska fudbalska reprezentacija od danas misli samo na Englesku, nepravda u Sofiji je zaboravljena, tvrdi vezista Mirko Ivanić.

"Fudbal ne zna za juče, sada je na redu Engleska. Imamo veliki motiv da se dokažemo protiv Engleza, bez obzira na to što smo razočarani rezultatom u Sofiji. Nemamo pravo na izgovore", rekao je vezista Crvene zvezde.

Ivanić je imao dvije šanse - kod 0:0 i 1:0.

"Nisam dao gol i šta bih rekao? Imao sam dvije dobre šanse, žao mi je što nisam pogodio. Prije svega, žao mi je što nismo pobijedili. Da jesmo, sve bi bilo drugačije", istakao je Ivanić.

Bugari nisu imali čime da iznenade Crnu Goru.

"U prvom poluvremenu smo igrali slabije, drugo je bilo bolje. Ne znam razlog, ali moramo protiv Engleske da budemo od starta sigurniji, greške ne smiju da se ponove. Gdje je naša šansa? U motivu, navijačima i velikoj želji da se dokažemo protiv velike reprezentacije".

Prokomentarisao je i nepostojeći penal kojim je Bugarska došla do remija.

"Svako ko je pogledao situaciju mogao je da zaključi o čemu se radi. Da smo pobijedili lakše bismo podnijeli grešku sudije, ovako je sve drugačije. Mogu samo da kažem - sramota. I mi smo krivi, da smo ranije dali drugi gol... Ovako je ta sudijska greška bila neka vrsta kazne za naše promašaje", navodi Ivanić.

Engleska dolazi u top formi.

"Znali smo i prije početka kvalifikacija da je Engleska prvi favorit i nije nikakvo iznenađenje što je već na startu pokazala snagu i savladala Češku. Vjerujem da ćemo se boriti za drugo mjesto i svaki bod je važan. Zato i ostaje žal što smo u Sofiji izgubili dva. Ali, vrijeme ne možemo da vratimo, a protiv Albiona bi i remi bio dobar", zaključio je Ivanić.


Vidi sve komentare