Grbalj čeka Mladost

U timu iz Radanovića vjeruju, međutim, da će nastaviti seriju pobjeda pred domaćom publikom
0 komentar(a)
Grbalj-Mogren, Foto: Radoje Milić
Grbalj-Mogren, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 20.03.2013. 08:30h

Grbljani bez pritiska, ali sa pobjedničkim nadanjima dočekuju Mladost. Četa Aleksandra Nedovića osvojila je četiri boda u prva četiri proljećna kola, ali je čak tri puta igrala u gostima.

U timu iz Radanovića vjeruju, međutim, da će nastaviti seriju pobjeda pred domaćom publikom...

"Igramo protiv dobre ekipe, idemo na tri boda ali nećemo biti razočarani ni ukoliko osvojimo bod. Neće nam biti lako protiv Mladosti koja ima nekoliko kvalitetnih pojedinaca. Mislim, međutim, da smo kompaktni, te da u svakom trenutku znamo šta hoćemo", rekao je Miloš Đalac, ofanzivni vezista Grblja.

Domaćin ne može da računa na Nikolu Bogdanovića, koji je sakupio kartone.

Evropske ambicije Mladosti, makar kada je prvenstvo u pitanju, polako se gase. Razlog tome su tek tri boda u četiri proljećna kola. Mladost zato danas mora po svaku cijenu tražiti pobjedu u Radanovićima.

"Došli smo u poziciju da u borbi za jedno od prva četiri mjesta na tabeli gledamo i rezultate drugih ekipa. Ukoliko pobijedimo Grbalj, i poklope se ostali rezultati, prvenstvenu pauzu ćemo iskoristiti da se pripremimo za napad na vrh. U suprotnom, okrenućemo se Kupu. Mi nijesmo iskoristili brojne šanse u prethodnim utakmicama, ali svejedno natavićemo sa napadačkom igrom. Siguran sam da će se Grbalj, iako domaćin, braniti i pokušavati iz kontre. Tradicionalno dobro igramo u Radanovićima, mada su oni promijenili sistem igre i akcenat su stavili na jaku defanzivu. Primili su najmanje golova u ligi, ali mi ćemo igrati za gol više i čuvati se njihove ubitačne kontre. Oslabljeni smo za povrijeđenog Živkovića, za kojeg je sezona završena, te Tatara i Kaljevića, ali imamo dovoljno jak tim da se nadamo pobjedi", kazao je pouzdani štoper Mladosti, Aleksandar Šofranac.

Grbalj - Mladost

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Savo Vujović (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Dragiša Drljević (Berane). Početak u 15 časova.

Grbalj (4-2-3-1): Radulović - Manojlović, Glavan, Radusinović, I. Bogdanović - Milojko, Ragipović - Luković, Merdović, Đalac - Ašćerić.

Mladost (4-2-3-1): Marčelja - Mitrović, Šofranac, Vuković, Taku - Sanković, Mandić - Orahovac, Šćepanović, Seratlić - Marković.

Bonus video: