Grof: Cilj je medalja u Premijer ligi - Vijesti.me
LOKOMOTIVA OD SJUTRA U MARBELJI

Grof: Cilj je medalja u Premijer ligi

Miodrag Božović
Miodrag Božović (Foto: Sovjetski sport)

Moskovska Lokomotiva nakon priprema u Turskoj od sjutra je u španskoj Marbelji, gdje će se izabranici Miodraga-Grofa Božovića dvije sedmice pripremati za start drugog dijela šampionata u ruskoj Premijer ligi, koji počinje 7. marta.

"Cilj Lokomotive je borba za medalje u prvenstvu. Smatram da je Zenit apsolutni favorit za pobjedu i zlatnu medalju, a mi ćemo se za preostala dva mjesta boriti sa gradskim rivalima Dinamom i CSKA", kazao je Božović.

Lokomotiva će u Španiji imati tri provjere, prva sa bukureštanbskim mDinamom 3. februara,  apotom brazilskim Atletiko Paranense  (7. 2)i švedskim Elfsborgom (10.2).

"Zenit nije samo favorit zbog sjajneog sastava igrača, već i finansijske moći kluba, ali prije svega navijača. Oni stalno igraju pred punim tribinama i vrelim dlanovima svojih navijča, a to je velika pomoć. Mi, sa druge strane, plaćamo ceh bojkota navijača uprave kluba.To ne razumijem, jer nigdje u svijetu navijači ne postavljaju upravu, oni imaju pravo da kažu mišljenje ali ne i da postavljaju ultimatume. Ipak, nadam se da ćemo i mi uskoro imati podršku sa tribina, jer u kontaktima sa naviajčima shvatio sam da su problemi “naduvani”", zaključio je crnogorski trener.