Kako je Mirko Vučinić umalo prespavao meč: Ne bih te budio, no nam trebaš...

Igrač Partizana u razgovoru za beogradski "Sportski žurnal" opisao bivše i sadašnje saigrače
7975 pregleda 1 komentar(a)
Mirko Vučinić, Foto: Vesko Belojević
Mirko Vučinić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 31.01.2019. 18:27h

Crnogorski reprezentativac Nebojša Kosović, vezista Partizana, pričao je za beogradski “Sportski žurnal” o svojim saigračima iz nacionalnog tima...

Mirko Vučinić, otkrio je on, umalo nije zakasnio na utakmicu sa Švajcarskom u Podgorici, u kvalifikacijama za EURO 2012. godine.

“Pred Švajcarsku, u Podgorici, zaspao je na stolu za masažu. Treba da se izađe na teren, niko ne smije da ga probudi. Priđe Savo Pavićević, lagano: „Mirko, ne bih te ja budio, no, nam trebaš…” Epilog: izašao je sam pred golmana i bocnuo loptu – 1:0 za Crnu Goru!”, ispričao je Kosović.

Stevana Jovetića je uporedio sa Ronaldom...

"Veliki profesionalac, ni kap alkohola, nikad. Izađe u grad, pije samo vodu. Pola sata prije svakog treninga ide u teretanu, zagrijava se, isteže. Poslije ostaje, vježba završnicu. Veliki radnik, uporedio bih ga s Ronaldom.

Najvažnije je da je ostao čvrsto na zemlji, nađe se prijatelju, za bilo šta. Kad sam se povrijedio odmah me je zvao, ponudio se da plati operaciju, oporavak … Ljudina!

Sa Markom Jankovićem je nerazdvojan...

– Mislite, Mesi? Družimo se već 10 godina, posljednje tri smo cimeri, nerazdvojni. Igrali smo kao klinci i jedan protiv drugog: Marko za Partizan, ja za Vošu. Kad god nešto treba, tu je. Drugarčina”, kazao je Kosović.

Bonus video: