Ko će na klupu Reala: Nakon brojnih otkaza, izbor pao na legendu kluba?

Mičel je od 1984. do 1996. godine odigrao 559 mečeva i postigao 134 gola u dresu madridskog kluba, a zatim je stekao i trenersko iskustvo - u Malagi, Olimpik Marseju, Olimpijakosu, Sevilji, Hetafeu i Rajo Valjekanu, a vodio je i B tim Reala
1 komentar(a)
mičel, Foto: As.com
mičel, Foto: As.com
Ažurirano: 05.06.2018. 18:54h

Julijan Nagelsman i Masimilijano Alegri odbili su poziv da dođu na klupu Reala, javili su njemački i italijanski mediji, "kraljevski klub" je sam odustao od Maurisija Poketina, Joakima Leva ne interesuje ta funkcija, a Jirgen Klop je nerealna želja...

Florentino Peres ima dosta muka da nađe nasljednika Zinedina Zidana, a kako javlja "As" u prvi plan je izašla nekadašnja igračka legenda Reala - Mičel.

Mičel je od 1984. do 1996. godine odigrao 559 mečeva i postigao 134 gola u dresu madridskog kluba, a zatim je stekao i trenersko iskustvo - u Malagi, Olimpik Marseju, Olimpijakosu, Sevilji, Hetafeu i Rajo Valjekanu, a vodio je i B tim Reala.

Mičel je na "Bernabeuu" kao kod kuće, imao bi podršku navijača, bar u početku, a "As" podsjeća i da je nedavno rekao da ima "kapacitet da postane trener Reala".

Bonus video: