LIVE BLOG Sjajan posao Totenhema - dva pojačanja posljednjeg dana, Sane umjesto u Bajern mora na operaciju

14437 pregleda 1 komentar(a)
Dibala, Foto: Reuters
Dibala, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.08.2019. 20:21h

Pratite sa nama posljednja dešavanja i glasine na "fudbalskoj pijaci"

Arsenal je i zvanično potvrdio dolazak Davida Luisa iz Čelsija.
Sjajan posao Totenhema posljednjeg dana - nakon Sesenjona došao je i Đovani Lo Selso.
Denis Pret je prešao iz Sampdorije u Vulverhempton.
Aleksandar Hleb odbija da kaže dosta! Bjeloruski ofanzivni vezista koji je nosio dreove Štutgarta, Arsenala i Barselone, prešao je iz BATE Borisova u Isloć. To je klub iz okoline Minska i nakon 16. kola ima 29 bodova za 4. mjesto na tabeli najjače bjeloruske lige. Za 38-godišnjeg vezistu "vukovi" su namijenili dres sa brojem 13.
Aleks Ivobi trebalo bi da bude posljednji igrač koji je u Engleskoj ovog ljeta promijenio klub. Iako još nije zvanično BBC je javio da je napadač iz Nigerije prešao u Everton iz Arsenala za 40 miliona funti.
Everton je cijelog prelaznog roka podizao cijenu za Vilfreda Zahu, ali je Kristal palas odbio čak i 80 miliona funti i Everton se okrenuo drugom napadaču.
Liroj Sane, sjajni njemački napadač moraće na operaciju prednjih ukrštenih ligamenata, objavio je njegov klub, Mančester siti. Sane se povrijedio u finalu Superkupa Engleske u kojem je Siti penalima dobio Liverpul (1:1), a detaljne medicinske analize pokazale su da je povreda teža od očekivanja.
Sane je bio dogovorio prelazak u Bajern gdje ga je uz dres sa brojem 10 čekala plata od 18 miliona a Siti obeštećenje od najmanje 110 miliona...
Paulo Dibala nije prešao u Totenhem tako da će naredne sezone nositi dres torinskog Juventusa. Uprava londonskog kluba nije uspjela da danas do 18 časova, kada je završen prelazni rok, da završi transfer 25-godišnjeg Argentinca. Skaj Italija je ranije objavio da se Dibala nije dogovorio o ličnim uslovima sa Totenhemom i naknadi za prava na fotografije.
Dibala
Dibala autor: Reuters
Endi Kerol se poslije osam godina vratio u matični klub - Njukasl.
Arsenal je potvrdio transfer Kirana Ternija iz Seltika.
Kristijan Pavon je i zvanično novi partner Zlatana Ibrahimovića u napadu LA Galaksija.
Romelu Lukaku je potpisao za Inter.
Facebook
Facebook autor: Lukaku
Votford je platio Renu 35 miliona eura za napadača Ismailu Sara.
Rajan Sesenjon, jedan od najdarovitijih engleskih fudbalera, novi je igrač Totenhema.
Plaćen je Fulamu 25 miliona funti, potpisao je na pet godina.
Čarli Ostin je prešao iz Sautemptona u VBA za četiri miliona funti.
PSŽ se raspituje za Entonija Lopesa, golmana Liona.
Mančester siti je doveo mladog Španca, 19-godišnjeg defanzivca Pedra Pora, a odmah ga pozajmio Valjadolidu.
Izgleda da nema ništa od transfera Marija Mandžukića u Mančester junajted.
"Đavoli" nemaju mnogo vremena da nađu zamjenu za Lukakua - prelazni rok se završava u 18 sati.
Everton je u pregovorima sa Mančester junajtedom oko transfera Markosa Roha.
Vulverhempton je izgleda završio transfer Franka Kesija iz Milana za 28 miliona eura.
Totenhem je blizu dogovora sa Juventusom o transferu Paula Dibale. Uprava londonskog kluba nada se da bi danas do 18 časova, kada se završava prelazni rok, mogla da završi transfer 25-godišnjeg Argentinca. Spekuliše se da je transfer vrijedan oko 75 miliona eura. Skaj Italija objavio je da se Dibala nije dogovorio o ličnim uslovima sa Totenhemom i naknadi za prava na fotografije.
Švajcarski napadač Albian Ajeti prešao je iz Bazela u Vest Hem. Ajeti je sa klubom iz Londona potpisao četvorogodišnji ugovor.

Mančester junajted će do kraja prelaznog roka, koji se u Engleskoj završava u 18 časova, pokušati da dogovori transfer Marija Mandžukića. Brojni italijanski i ostrvski mediji navode da će Hrvat biti zamjena za Romelua Lukakua koji će danas potpisati ugovor sa Interom. Ukoliko ne postigne dogovor sa Mandžukićem, Mančeste junajted će pokušati da angažuje Fernanda Ljorentea koji je bez kluba.

Arsenal je postigao dogovor sa Čelsijem o transferu Davida Luiza, prenijeli su britanski mediji. Luiz je odbio da trenira sa Čelsijem, tražio je da napusti klub i pređe u Arsenal. Brazilac će za osam miliona funti preći u Arsenal, sa kojim će potpisati dvogodišnji ugovor. Luiz. Očekuje se da će Arsenal pojačati i lijevi bek Seltika Kiran Tirni.

Romelu Lukaku doputovao je u Milan, a na aerodfromu su ga dočekali navijači Intera. Belgijanac bi nakon medicinskih pregleda trebao da potpiše ugovor sa Interom. Mančester junajted će za napadača dobiti 65 miliona eura, plus 13 miliona na ime bonusa.

Bonus video: