Mateus o Nojeru? Drzak je i tvrdoglav, a morao bi da bude zahvalan Bajernu

"U ovim teškim vremenima, Nojer bi trebalo da se sjeti šta je sve Bajern uradio za njega i da bude zahvalan klubu, jer uvažavanje ne može da bude jednosmjerno", rekao je Mateus
2541 pregleda 0 komentar(a)
Manuel Nojer, Foto: Beta/AP
Manuel Nojer, Foto: Beta/AP

Manuel Nojer i Bajern su u tihom ratu oko novog ugovora.

Sadašnji mu ističe na ljeto 2021, klub je spreman ga produži na dvije godine i tako nastavi praksu sa igračima starijim od 30 godina.

Nojer je, međutim, tražio novi petogodišnji i tu je zapelo. Situaciju prati Čelsi, koji je zainteresovan za prvog golmana njemačke reprezentacije.

U odbranu bavarskog giganta stao je legendarni otar Mateus:

"U ovim teškim vremenima, Nojer bi trebalo da se sjeti šta je sve Bajern uradio za njega i da bude zahvalan klubu, jer uvažavanje ne može da bude jednosmjerno", rekao je Mateus.

Bajern je zbog Nojera u svađi sa Fudbalskim savezom Njemačke (čak je zaprijetio da neće slati igrače u nacionalni tim ako Nojer ne bude prvi čuvar mreže).

"Ne sjećam se da je bilo kom igraču Bajern ukazao toliku količinu poštovanja kao Manuelu Nojeru. A on tvrdoglavo insistira na dugoročnom ugovoru, što je drsko i na tako nešto nijedan klub na svijetu ne bi pristao", istakao je Mateus.

Bajern je već kaparisao golmana za ljeto - angažovao je Aleksandera Nibela iz Šalkea.

Bonus video: