Milanu ni Ibrahimović ne pomaže: Zvižduci na "San Siru", het-trik Ronalda, "petarda" Atalante

Šveđanin ušao u igru u 55. minutu, ali Milan nije uspio da pobijedi Sampdoriju
9773 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa meča Milana i Sampdorije, Foto: Beta/AP
Detalj sa meča Milana i Sampdorije, Foto: Beta/AP

Dočekali su navijači Milana na "San Siru" Zlatana Ibrahimovića, okačili transparent dobrodošlice, ali na kraju su nezadovoljni napustili stadion - "rosoneri" su igrali bez golova sa Sampdorijom, a zvižduci navijača jasno govore kako su igrali izabranici Stefana Piolija.

Milan
Poruka dobrodošlice navijača Milana Zlatanu Ibrahimoviću(Foto: Beta/AP)

Bolje šanse imali su gosti, ali je Manolo Gabjadini propustio priliku da se proslavi. Sa druge strane, Zlatan Ibrahimović je meč počeo na klupi, u igru ušao u 55. minutu, ali ni sa njim na terenu Milan nije mogao do pobjede.

Nakon današnjeg meča "rosoneri" su 12. sa 22 boda, dok je Sampdorija na 16. poziciji sa isto toliko bodova.

A Juventus je u drugom poluvremenu slomio otpor Kaljarija i došao do prva tri boda u 2020. godini. U prvom poluvremenu nije bilo golova da bi u nastavku "Stara dama" četiri puta matirala Olsena. Blistao je Kristijano Ronaldo, koji je postigao het-trik, a u listu strijelaca upisao se i Gonsalo Iguain.

Juventus nakon današnjeg meča ima 45 bodova, tri više od Intera, koji utakmicu 18. kola igra večeras na gostovanju Napoliju. Kaljari je šesti sa 29 poena.

Ubjedljivu pobjedu ostvarila je i Atalanta. "Boginja provincije" napunila je mrežu Parme (5:0) i uključila se u trku za Ligu šampiona.

Po dva gola postigli su Josip Iličić i Alehandro Gomes, a strijelac je bio i Robin Gosens.

Tim iz Bergama na petoj poziciji ima 34 boda, poena manje od četvrtoplasirane Rome

Bonus video: