Mladen Božović u Himiku

Nakon dužeg perioda popularnom Bonji izostao je poziv za "hrabre sokole" jer ga Tom nije prijavio za takmičenja, pa je bio bez kluba do danas
296 pregleda 1 komentar(a)
Mladen Božović, Foto: Savo Prelević
Mladen Božović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.09.2014. 17:34h

Crnogorskog reprezentrativnog golmana Mladena Božovića ruski drugoligaš Tom nije akreditovao za novu sezonu. Danas se zna i zašto!? Popularni Bonja je potpisao ugovor sa drugim klubom iz istog ranga u Rusiji, Himikom.

Zvanični sajt FNL lige, objavio je da je u posljednjim satima prelaznog roka 30-godišnji Božović potpisao za Himik i zadužio je dres sa brojem 40. On je prethodne sezone branio sedam utakmica za Tom u ruskoj Premijer ligi, a prethodno je sa uspjehom branio za mađarske Videoton i Sekešfehervar, dvije godine je bio na golu Partizana a nosio je i dresove Zabjela, Budućnosti, Koma i Mladosti.

Božović nije jedini crnogorski internacionalac u Himiku, pošto boje tog kluba brani i 24-godišnji Predrag Kašćelan, bivši igrač Bokelja i Mladosti

Tek, odluka Toma da ne akredituje Božovića za novu sezonu ostavila je pouzdanog golmana bez mogućnosti za poziv u nacionalnu selekciju (nije imao klub), pa Bonja nije dobio poziv selektora Branka Brnovića za duel sa Moldavijom.

Bonus video: