Morata: Slaviću gol protiv Juventusa

Vanda Metropolitano je naše utvrđenje. Ne želimo da ga iko osvoji. Grizman će biti ključan igrač za nas, za njih Ronaldo. Učinićemo sve da ga zaustavimo. Ovaj meč je kao finale, kazao je španski napadač.
494 pregleda 0 komentar(a)
Alvaro Morata
Alvaro Morata

Alvaro Morata, napadač Atletiko Madrida će se sjutra suočiti sa Juventusom, bivšim klubom, u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Španac je uoči meča upitan da li će slaviti pogodak ukoliko ga postigne.

- Slaviću, dugujem to navijačima Atletiko Madrida. To su isti oni navijači koji su bili tu kada sam otišao, a sada su ovdje kada sam se vratio. - odgovorio je Morata.

Španac je bio strijelac protiv Real Madrida 2015. nastupajući za Juventus.

Taj pogodak omogućio je "Staroj dami" da se kvalifikuje u finale, u kojem je bolja bila Barselona (3:1), a Morata je postigao jedini gol za torinski klub.

Ističe da u zaustavljanju Ronalda leži sjutrašnji uspjeh.

- Vanda Metropolitano je naše utvrđenje. Ne želimo da ga iko osvoji. Grizman će biti ključan igrač za nas, a za njih Ronaldo. Učinićemo sve da ga zaustavimo. Ovaj meč je kao finale. - kazao je španski napadač.

Bivši igrač Čelsija je oduševljen saigračem, slovenačkim golmanom Janom Oblakom.

- Prošle godine, kada sam bio u Čelsiju, nevjerovatno je intervenisao i spriječio gol prilikom jednog od mojih pokušaja da postignem pogodak. Upitao sam ga kako je uspio, a on mi je odgovorio da je odreagovao instinktivno. Jednostavno je najbolji golman na svijetu. - pohvalio je timskog kolegu Morata.

Bonus video: