Nejmar demantuje optužbe za silovanje, tvrdi da je žrtva ucjene

Istraga je pokrenuta nakon što je neimenovana žena prijavila napadača za silovanje, koje se navodno dogodilo 15. maja u Parizu
4924 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.06.2019. 08:53h

Fudbaler francuskog šampiona Pari Sen Žermena i reprezentativac Brazila, Nejmar, demantovao je optužbe za silovanje.

Istraga je pokrenuta nakon što je neimenovana žena u brazilskom gradu Sao Paulu prijavila 27-godišnjeg napadača za silovanje, koje se navodno dogodilo 15. maja u Parizu.

Jednog od najboljih fudbalera svijeta je, tvrdi, upoznala na Instagramu i poslije kraćeg dopisivanja Nejmar je ponudio da joj kupi avionsku kartu kako bi doputovala u Pariz. ESPN dalje navodi da je djevojka odsjela u hotelu u prijestonici Francuske, kao i da je Nejmar oko osam sati uveče došao kod nje pijan.

Neimenovana žena je u prijavi napisala da je fudbaler PSŽ krenuo grubo na nju i potom je silovao. Organima reda je rekla i da se u Brazil vratila dva dana kasnije emocionalno utučena, kao i da se plašila da slučaj prijavi u drugoj zemlji.

Nedugo poslije pomenutih optužbi na Instagramu se oglasio Nejmar, koji je u video poruci objavio i golišave fotografije neimenovane djevojke.

"Zbog iznuđivanja moram da izložim svoj lični život javnosti i ono što se događa u mojoj porodici," poručio je Nejmar.

Nešto ranije reagovao je i otac brazilskog fudbalera koji je takođe izjavio da je njegov sin žrtva ucjene. Rekao je da je djevojka dobrovoljo bila sa njegovim sinom, ali je kasnije počela da ga ucjenjuje kako bi iznudila ​​novac, piše Sport klub.

Igrač kluba iz Pariza se sa reprezentacijom priprema za Kup Amerike koji se održava u Brazilu.

Bonus video: