Petrovac kreće sa pripremama

Šef struke Milorad Malovrazić zakazao je zvaničnu prozivku za ponedjeljak u18 časova, kojoj kako sada stvari stoje, neće prisustvovati samo defanzivac Čelebić koji je napustio klub
163 pregleda 0 komentar(a)
Dzembo, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dzembo, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.06.2011. 20:44h

Nešto raniji start ovogodišnjeg šampionata uticao je i na odluku stručnog štaba Petrovca da trenažni proces pred start nove sezone počne znatno ranije. U planu je i odlazak u neku od trenažnih baza i odigravanje što većeg broja pripremnih mečeva. Prvi dio priprema biće odrađen na primorju.

"Nakon zvanične prozivke i okupljanja igrača, prvi dio posla odradićemo kod kuće. Nakon toga planiran je odlazak u neku od baza, Vrnjačku Banju ili Krupanj, i to najvjerovatnije 10. jula. Još je rano pričati o mogućim protivnicima u pripremnom periodu, ali je sigurno da ćemo kroz veliki broj utakmica provjeriti određeni broj igrača i brusiti formu za iskušenja koja nas očekuju. Pregovara se sa jednim brojem fudbalera koji su interesantni stručnom štabu i upravi, a nekima ćemo morati da se zahvalimo na saradnji. Uglavnom nas interesuju domaći igrači, budžet je znatno manji i na osnovu njega ćemo kreirati poslovnu politiku. Aktuelni su i odlasci pojedinaca, brojni klubovi se raspituju, ali još ništa konkretno nije dogovoreno" istakao je pomoćni trener Petrovca Rudolf-Roki Marčić.

Bonus video: