PSV zove Luku Đorđevića

Mladi fudbaler Mogrena narednih dana otputovaće za Ajndhoven, i od ponedjeljka do srijede obaviće ljekarske preglede u PSV-u.
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.04.2011. 22:13h

Omladinski reprezentativac Crne Gore Luka Đorđević ozbiljno je zainteresovao holandskog giganta - mladi fudbaler Mogrena narednih dana otputovaće za Ajndhoven, i od ponedjeljka do srijede obaviće ljekarske preglede u PSV-u. Veliko interesovanje za jednog od najtalentovanijih domaćih fudbalera mlađe generacije postoji već neko vrijeme, u proteklom periodu bilo je više poziva za Đorđevića i sa drugih poznatih adresa. Predstavnici slavnog holandskog kluba pratili su Đorđevića na nedavnim prijateljskim mečevima omladinskih selekcija Crne Gore i Turske, a zvaničan poziv PSV-a se ne odbija tako lako.

"Oni ga prate već duže vrijeme, a sa nama su stupili u kontakt preko menadžerske agencije koju kod nas zastupa Igor Gluščević. Đorđević će dva dana boraviti u Holandiji, a u pozivu se naglašava da su pregledi “ljekarsko-fizički”. Vjerujemo da bismo nakon toga mogli i da dogovorimo saradnju", kaže Ilija Rađenović, sportski direktor Mogrena.

Đorđević je maloljetan, u julu punu 17 godina...

"Profesionalni ugovor ne možemo da dogovaramo, ali vidjećemo šta možemo da uradimo. Sigurno je, međutim, da bismo mogli da napravimo nešto veliko, potrudićemo se da uradimo dobru stvar za sve strane", ističe Rađenović.

Poziv iz Holandije je veliko priznanje za Đorđevića, koji je minulih sezona redovno najbolji strijelac u mlađim selekcijama budvanskog tima. Novi trener “žutih” Branislav Milačić priključio je talentovanog fudbalera seniorskom pogonu...

Bonus video: