Ramos pogodio, pa dobio dva žuta za 44 sekunde!

Serhiju Ramosu je bilo dovoljno svega 44 sekunde da zaradi dva žuta kartona (prvi zbog guranja Baptistaoa, drugi zbog igranja rukom), pa je Real od 18. minuta imao igrača manje
0 komentar(a)
Serhio Ramos, Foto: Reuters
Serhio Ramos, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.02.2013. 22:56h

Real Madrid je na pravi način odgovorio na pobjedu gradskog rivala Atletika u Valjadolidu, pošto je u malom derbiju prijestonice Španije savladao Rajo Valjekano sa 2:0.

Pobjednik je, praktično, bio poznat na startu, pošto su Alvaro Morata i Serhio Ramos tresli mrežu "pčelica" u 3. i 12. minutu.

I umjesto da povećaju prednost, "merengesi" su ušli u probleme - Ramosu, kapitenu u odsustvu Ikera Kasiljasa, bilo je dovoljno svega 44 sekunde da zaradi dva žuta kartona (prvi zbog guranja Baptistaoa, drugi zbog igranja rukom), pa je Real od 18. minuta imao igrača manje.

Rajo, za koji je posljednjih 10 minuta igrao Andrija Delibašić, nije uspio ni da zaprijeti... Doduše, sudija je propustio da svira čist penal nakon što je Fabio Koentrao u 48. minutu igrao rukom u šesnaestercu.

A Žoze Murinjo je opet htio da pokaže ko je gazda - Karim Benzema je sjeo na klupu i ustupio mjesto Morati, koji je dao gol u 3. a izašao iz igre u 27. minutu, dok Antonio Adan čak nije bio ni među rezervama, već je drugi golman bio Hesus Fernandes.

Atletiko se probudio nakon dva poraza u posljednja tri kola i dominirao u Valjadolidu, o čemu najbolje govori podatak da tim Miroslava Đukića nije imao ni šut u okvir gola Tiba Kurtoe.

Puleni Dijega Simeone su bili znatno ubojitiji, a golove su postigli Falkao u 11, Košta u 53. i Rodriges u 90. minutu.

Atletiko je tako stigao do cifre od 53 boda, četiri više od trećeplasiranog Reala.

Bonus video: