Real oslabljen izlazi na megdan Totenhemu

Kristijano Ronaldo, Karim Benzema i Marselo propustiće mečeve sa Hihonom, u domaćem šampionatu, i Englezima
0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: REUTERS
Kristijano Ronaldo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 01.04.2011. 16:56h

Trener Reala Žoze Murinjo ima velikih problema pred prvi meč sa Totenhemom u četvrtfinalu Lige šampiona koji se igra u utorak u Madridu.

Portugalski stručnjak neće moći da računa na prvu zvijezdu tima Kristijana Ronalda, Francuza Karima Benzemu i brazilskog internacionalca Marsela.

Bivši napadač Mančester junajteda se povrijedio u posljednjem meču španskog šampionata protiv Atletika, Benzema je zadobio povredu butinu na duelu Francuske i Hrvatske, dok je Marselo dobio udarac u rebra na treningu nacionalnog tima.

- Prema informacijama koje sam dobio od naše medicinske službe, sva trojica će mi biti na raspolaganju tek za duel protiv Atletik Bilbaa narednog vikenda. Prije toga nema mogućnosti da će zaigrati. Ronaldo je bio jutros na treningu, ali je radio odvojeno od ekipe, a tako će biti praktično do kraja sljedeće nedjelje - rekao je Murinjo.

Povoljna vijest za Portugalca je povratak u tim argentinskog napadača Gonzala Iguaina nakon operacije leđa. On bi trebalo da bude na klupi u duel sa Hihonom, što je daleko brži oporavak nego što se očekivalo.

- Njegov oporavak je pozitivno iznenađenje, jer smo mislili da neće igrati do kraja sezone - objasnio je Murinjo.

Bonus video: