Srđan Radonjić opet adut Budućnosti

Iskusni špic lani je postigao 14 golova, a pripala mu je i čast da postigne, ispostavilo se odlučujući pogodak za titulu na meču protiv Rudara (1:1), u majskom okršaju pod Goricom
0 komentar(a)
Srđan Radonjić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Srđan Radonjić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 03.02.2013. 21:24h

Ljetos je otišao sa titulom, a sada se vraća da pomogne aktuelnom šampionu u namjeri da odbrani krunu - iskusni, 31-godišnji napadač Srđan Radonjić u nastavku sezone nosiće dres Budućnosti. Time je podgorički tim dobio ogromno pojačanje, jer je upravo Radonjić u prethodnoj sezoni predvodio “plavo-bijele” do druge titule u nezavisnoj Crnoj Gori.

Iskusni špic lani je postigao 14 golova, a pripala mu je i čast da postigne, ispostavilo se odlučujući pogodak za titulu na meču protiv Rudara (1:1), u majskom okršaju pod Goricom.

A za fantastičan učinak stiglo je i priznanje - zvanični sajt Uefe proglasio ga je za igrača sezone 2011/2012. u Crnogorskoj ligi. Iskusni špic je u minuloj polusezoni nosio dres Kazme iz Kuvajta, koju je donedavno predvodio bivši trener Budućnosti Miodrag Radulović.

Raduloviću je pomagao Nebojša Jovović, koji je godinu i po obavljao funkciju sportskog direktora Budućnosti. U Kuvajtu je, međutim, od crnogorske delegacije ostao samo štoper Nikola Vukčević, nekadašnji defanzivac “plavo-bijelih”.

U tekućem prvenstvu Budućnost je u igri za oba trofeja - nakon pola sezone puleni Radisava Dragićevića imaju bod manje od jesenjeg prvaka Sutjeske, a igraće u polufinalu Kupa. Za pehar u masovnijem takmičenju, konkurisaće još Mladost, Grbalj i branilac trofeja Čelik.

Bonus video: