Sterling u Realu: Operacija počinje na Vembliju, na meču Engleska - Crna Gora - Vijesti.me
"SKAJ SPORTS" JAVLJA

Sterling u Realu: Operacija počinje na Vembliju, na meču Engleska - Crna Gora

Kako navodi "Skaj", Sterlingova cijena je 200 miliona funti, što znači da bi njegov transfer imao istu vrijednost kao odlazak Nejmara u PSŽ iz Barselone, ljeta 2017. godine

Rahim Sterling
Rahim Sterling (Foto: AP)

Predsjednik Reala Florentino Peres krenuo je u akciju dovođenja Rahima Sterlinga, javlja "Skaj sports".

Iz dobro obaviještenih izvora, "Skaj", koji ne trči za senzacionalizmom, tvrdi da će predstavnici Reala biti na "Vembliju", 14. novembra na meču Engleska - Crna Gora, a zatim u Prištini, na utakmici engleskog tima sa Kosovom, te da će nakon te dvije posjete odlučiti kakvu ponudu da upute Mančester sitiju.

Peresova namjera je da Sitiju ponudi Gareta Bejla i 70 miliona funti, ali "Skaj" javlja da Pep Gvardiola nema namjeru da je prihvati, jer apsolutno nije zainteresovan za Velšanina.

Kako navodi "Skaj", Sterlingova cijena je 200 miliona funti, što znači da bi njegov transfer imao istu vrijednost kao odlazak Nejmara u PSŽ iz Barselone, ljeta 2017. godine.

Real je i ljetos "koketirao" sa Sterlingom, posredstvom njegovih agenata, koji su se sastali sa direktorom madridskog kluba Hoseom Anhelom Sančesom. Konkretan dogovor i bilo kakva ponuda nije stigla.

Sterling je prošle godine potpisao novi ugovor sa Sitijem, za 280 hiljada funti nedjeljno, i vjerovatno neće tražiti odlazak, iako nije krio da bi želio da igra u Španiji...

Ali, ako dođe basnoslovna ponuda Reala, klub iz Mančestera moraće da donese važnu odluku...

Sterling je u Siti došao iz Liverpula 2015. godine, za 49 miliona funti...


Vidi sve komentare