Transferi uživo: Lacio odredio cijenu za SMS, Mendi otputovao u SAD

Prelazni rok uživo na portalu "Vijesti"
64 pregleda 0 komentar(a)
Sergej Milinković-Savić, Foto: Beta/AP
Sergej Milinković-Savić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.07.2017. 20:27h

22.13 - Jirgen Klop je potvrdio - za Lazara Markovića nema mjesta u Liverpulu.

"On je sada u odličnoj formi, najboljoj od kada sam u Liverpulu. Odličan je igrač, veoma dobar čovjek i postoje klubovi koji ga žele", rekao je menadžer Liverpula.

Bivšeg igrača Benfike i Partizana želi Votford. Tačnije traži ga menadžer Marko Silva, s kojim je radio u Halu kao pozajmljen igrač "redsa".

22.09 - Mančester siti kupuje, ali i prodaje. Sada je na dobrom putu da ostane bez veziste Fernanda, koji je blizu dogovora sa Galatasarajem.

Turci su spremni da plate 10 miliona eura.

22.07 - Antonio Konte je za novog kapitena Čelsija, nakon odlaska Džona Terija, imenovao Garija Kejhila.

22.03 - Havijer Ćićarito Ernandes sjutra stiže u London na medicinske preglede u Vest Hemu. Očekuje se da Meksikanac dobije godišnju platu od osam miliona eura, čime bi postao najplaćeniji igrač u istoriji "čekićara".

21.58 - Lijevi bek Monaka Benžamin Mendi otputovao je u Lon Anđeles, gdje bi trebalo da obavi medicinske preglede i poštpiše za Mančester siti.

"Građani" će za Mendija platiti "kneževima" 57 miliona eura.

21.55 - Inter želi Anhela di Mariju koji je na izlaznim vratima Pari Sen Žermena.

Italijanski Medijaset navodi da će "crno-plavi" Parižanima ponuditi 35 miliona eura i Žofrija Kondogbiju, ali da Argentincu teško mogu da omoguće veću platu od sedam miliona po sezoni.

21.27 - Sergej Milinković-Savić je na meti najvećih italijanskih klubova, ali iz Lacija neće tek tako.

Rimski "Mesađero" prenosi da su čelnici Lacija odredili cijenu za srpskog talenta - između 70 i 80 miliona eura je potrebno da bi SMS, kako ga skraćeno zovu u Italiji, dobio dozvolu da napusti klub.

21.25 - Čelsi je ponudio 18 miliona eura za Antonija Kandrevu, ali Inter traži sedam miliona eura više, javljaju italijanski mediji.

21.20 - Izgledalo je da je sve gotovo, ali Liverpulu neće pomoći ni basnoslovna ponuda za Nabija Keitu, vrijedna 85 miliona eura.

"Keita ne ide nigdje ovog ljeta", prenosi dobro obaviješteni "Skaj sports" riječi neimenovanog zvaničnika Lajpciga.

Keita ima izlaznu klauzulu od 55 miliona eura, ali se, na osnovu ugovora, ona može aktivirati tek 2018. godine.

20.55 - Hrvatski internacionalac Hrvoje Milić potpisao je za Olimpijakos.

Milić bi trebalo da bude u kombinaciji za meč sa Partizanom, u utorak u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

20.40 - Inter je ponovo odgovorio Junajtedu na pokušaj transfera Ivana Perišića.

Za hrvatskog reprezentativca "nerazuri" traže 53 miliona eura-

Cijena može da bude manja, ako Junajted pošalje Antonija Marsijala u Inter.

U obzir ne dolazi Mateo Darmijan, koga je Murinjo pokušao da "uvali".

20.19 - Juventus je spreman da povisi ponudu za Keitu Baldea sa kojim ima dogovor. Juve ne želi da plati realnu vrijednost Senegalca i sada nudi 15 miliona eura plus Stefana Sturara ili Tomasa Rinkona. Lacio traži 30 miliona za igrača sa kojim je na ratnoj nozi.

20.01 - VBA je spreman da Mančester junajtedu ponudi 10 miliona funti za Krisa Smolinga.

19.50 - Fenerbahče traži od Fejnorda četiri miliona eura za Robina van Persija. Holandski klub želi da vrati nekadašnjeg napdača, Van Persi ima isti cilj, ali Fener ne želi da spusti cijenu.

18.41 - Matijas Vesino ide iz Fiorentine, pojačaće Inter i samo je pitanje trenutka kada će stići na medicinske preglede u Milano.

Urugvajski vezista je velika želja Lućana Spaletija, a Inter će ga platiti u dvije rate - ukupno 24 miliona, koliko iznosi otkupna klauzula za 25-godišnjeg fudbalera.

18.24 - Liverpul je spreman da napravi najveći transfer u istoriji kluba. Opširnije čitajte ovdje.

17.57 - Aleksis Sančes ima dogovor sa Pari Sen Žermenom, prenose engleski i francuski mediji. Opširnije čitajte ovdje.

17.10 - Najskuplje pojačanje u istoriji Čelsija, Alvaro Morata, odradilo je prvi trening sa novim saigračima.

17.08 - Nema mnogo veze za transferima, ali je zanimljivo - najbrži čovjek svijeta i osvjedočeni navijač Mančester junajted, Usein Bolt, poručio je Žozeu Murinju da zadrži Zlatana Ibrahimovića.

16.26 - Nakon sjajne sezone u Deportivu, Lukas Peres je prešao u Arsenal kao veliko pojačanje za 20 miliona eura, ali se nije naigrao-svega 11 nastupa i jedan gol u Premijer ligi.

Deportivo vjeruje 28-godišnjem napadaču, pa je Lukasu Peresu ponudio desetogodišnji ugovor. Depor vjeruje da će Arsenal pustiti Peresa za iznos od 10 do 12 miliona eura.

Lukas Peres je u posljednjon sezoni za Deportivo postigao 17 golova.

14.17 - Napadač Milana Karlos Baka blizu je angažmana u francuski Marsej. Kolumbijac, koji je prije dvije godine plaćen Sevilji 30 miliona, francuskog prvoligaša koštaće 15 miliona eura.

Da je transfer blizu govori i podatak da Bake nije bilo u zapisniku utakmice sa Bajernom, koji je ekipa Vinćenca Montele dobila sa 4:0.

Montela je izostanak Bake opravdao blizinom njegovog transfera.

14.05 - Pari Sen Žermen je spreman da plati 60 miliona eura Portu za transfer veziste Danila Pereire. Sportski direktor "svetaca" Antero Enrike je radio u Portu i odlično poznaje kvalitete i karakteristike 25-godišnjeg reprezentativca Portugala. On je prošle sezone za porto u 28 nastupa postigao četiri gola i imao je jednu asistenciju.

12.51 -Par sati nakon Nejmarove ucjene, Barselona je predložila Liverpulu 90 miliona eura za Kutinja, ali se trener "redsa" Jirgen Klop samo nasmijao. Sjajni Brazilac Kutinjo blistao je u pobjedi Liverpula u finalu Kupa engleske Premijer lige u Hong Kongu, protiv Lestera 2:1. Asistencija Kutinja Salahu za izjednačujući gol zasigurno je jedna od najljepših u istoriji najpopularnije igre, i jasno je zašto ga Liverpul neće tako olako pustiti.

"Kutinjo ne može da ide, takav je stav vlasnika kluba. Ja ga samo prenosim", kazao je Klop.

12.08 - Kapitena turske Antalije, 36-godišnjeg Samuela Etoa traži Fenerbahče. Gigant sa Bosfora je, uz novac, Antaliji ponudio za Kamerunca i 31-godišnjeg napadača iz Maroka, Atifa Šešua.

Fudbalska ikona, Reala, Intera... Eto je prošle sezone u 30 nastupa za Antaliju postigao 18 golova i imao je šest asistencija, dok je Šešua u 18 igara po pet puta bio strijelac i asistent.

11.50 - Barsa tvrdi da je postigla dogovor sa Nejmarom i da će Brazilac i dalje biti njen igrač. Čime je uslovio Nejmar i šta Barsa mora da ispuni, pročitajte ovdje

11.00 - Antonio Konte je bio brži od Milana, Intera, Sampdorije i Ajaksa, pa će 20-godišnji brazilski napadač Rišarlison pojačati Čelsi, tvrdi italijanski stručnjak za transfere, Đanluka di Marcio.

Rišarlison je čak bio postigao i usmeni dogovor o petogodišnjem ugovoru sa Ajaksom, ali je onda na scenu stupio Konte.

U 13 kola dosadašnjeg brazilskog prvenstva Rišarlison je za Fluminense postigao pet golova i jednom je asistirao, a njegov klub traži 15 miliona eura obeštećenja.

10.31 - Iako je bio na meti mnogih velikih klubova, Brazilac Danilo je odabrao Mančester siti. Doskorašnjeg defanzivca madridskog Reala, Danila, "građani" su danas i zvanično predstavili. Siti je 26-godišnjeg Danila doveo za 30 miliona eura obeštećanja, uz pet miliona dodatnih bonusa.

"Imao sam puno ponuda, ali čim sam čuo da me želi pep Gvardiola, nijesam ni trenutak razmišljao. Sviđa mi se njegov stil i davnašnja mi je želja d ase oprobam u njemu", naglasio je Danilo.

10.14 - Aleksandar Kolarov je i zvanično u Romi. Sjajni srpski bek vratio se nakon velikih uspjeha na Ostrvu u Vječni grad, gdje je igrao tri godine za Lacio. Ovoga puta, isti period provešće u Romi.

On je došao za svega 5 miliona eura, a u Romi su srećni što su dobili pobjednika, pošto je Kolarov osbvojio sa Sitijem dvije titule u Engleskoj, jedan FA kup i dva Liga kupa.

10.03 - Vezista viceprvaka Njemačke, Lajpciga, Nabi Kejta pojačaće Liverpul. U rekordnom transferu za "redse", dva kluba su se dogovorila da Liverpuli veći dio od 83 miliona obeštećenja uplati odmah!.

Nabi Kejta, 22-godišnji Gvinejac, od starta prelaznog roka je bio želja Liverpula, ali Lajpcig nije morao da da pristanak, pa je odbio ponude od 65, a potom i 75 miliona eura.

Ipak, presudila je želja igrača da se obrete na kultnom "Enfildu". Kejta je prošle sezone u dresu Lajpciga odigrao 31 prvenstvenu utakmicu uz učinak od osam golova i sedam asistencija.

Bonus video: