TV Vijesti: Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama

Kontroverzni sportski funkcioner, nekadašnji predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, vraćen je danas u Beograd sa tivatskog aerodroma
18500 pregleda 18 komentar(a)
Zvezdan Terzić, Foto: DRAGAN KARADAREVIC
Zvezdan Terzić, Foto: DRAGAN KARADAREVIC
Ažurirano: 11.10.2019. 18:37h

Generalnom menadžeru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama, nezvanično je Televiziji Vijesti saopšteno iz vrha crnogorske policije.

Uprave policije oglasila se kratkim zvaničnim saopštenjem, u kojem se navodedeno da je državljaninu Srbije D.T. zabranjen ulazak u Crnu Goru shodno zakonu

"Službenici Uprave policije su danas sa Graničnog prelaza Aerodrom Tivat vratili za Republiku Srbiju Z.T. državljanina Republike Srbije zbog zabrane ulaska u Crnu Goru.

"Z.T. je shodno članu 8. Zakona o strancima zabranjen ulazak u Crnu Goru"

Kontroverzni sportski funkcioner, nekadašnji predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, vraćen je danas sa tivatskog aerodroma, a za zabranu ulaska u Crnu Goru optužio je predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića.

"Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni", rekao je danas Terzić.

Mediji su još 2008. godine pisali da se Terzić u Crnoj Gori skrivao od srpskih vlasti, pošto je za njim bila raspisana Interpolova potjernica zbog optužbi za transfer-pronevjere dok je bio na čelu OFK Beograda.

Bonus video: