Ženska fudbalska reprezentacija spremna za novi iskorak

"Hendikep je što ne možemo da računamo na povrijeđenu golmanku Ivanu Čađenović, te Nikolinu Burić", kazao je Zoran Mijović, vršilac dužnosti selektora ženske reprezentacije Crne Gore
0 komentar(a)
Žene, Foto: Savo Prelević
Žene, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.05.2012. 22:13h

Nakon debija u dvomeču sa Bosnom i Hercegovinom, ženska fudbalska reprezentacija nastaviće uigravanje takođe sa dva okršaja, protiv Albanije - prvi meč je sjutra na barskoj Topolici (16.30 časova), dok će se revanš odigrati u petak u Skadru.

Crnogorske reprezentativke imale su veliki motiv kada su pretrpjele minimalan poraz od Bosne (2:3) na Topolici a potom remizirale sa istim rivalom na Starom aerodromu - 2:2.

Nema sumnje da će i u predstojećem dvomeču motiv biti veliki adut crnogorskoj selekciji...

"Vjerujem da ćemo pokazati kvalitet i danas, te da ćemo pokazati i više nego protiv Bosne i Hercegovine. Ne znamo puno o Albaniji, bolje ćemo se upoznati na terenu. Hendikep je što ne možemo da računamo na povrijeđenu golmanku Ivanu Čađenović, te Nikolinu Burić. Imamo, međutim, dovoljno alternativa, zbog toga smo i pozvali 23. igračice", kazao je Zoran Mijović, vršilac dužnosti selektora ženske reprezentacije Crne Gore.

Bonus video: