Žoao Miranda na korak od Intera, Milan se nada

Brazilac je već usmeno dao pristanak na transfer u Milano, a Interu je sada ostalo da dogovori sve detalje sa "kolćonerosima" oko dolaska 30-godišnjeg igrača
2 komentar(a)
Žoao Miranda, Foto: Reuters
Žoao Miranda, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.06.2015. 20:35h

Inter je veoma blizu dovođenja štopera Atletiko Madrida Žoaa Mirande, navodi renomirani italijanski novinar Đanluka di Marcio.

Brazilac je već usmeno dao pristanak na transfer u Milano, a Interu je sada ostalo da dogovori sve detalje sa "kolćonerosima" oko dolaska 30-godišnjeg igrača.

U ovom trenutku, sporna su tri miliona - Inter nudi 12, Atletiko traži 15, ali Di Marcio navodi da to i ne bi trebalo da predstavlja problem u pregovorima i da bi posao mogao da se završi već u četvrtak.

Trener "crno-plavih" Roberto Manćini u Mirandi vidi lidera u posljednjoj liniji nakon što mu je propao pokušaj da dovede Mehdija Benatiju iz Bajerna.

Miranda je bio ponajbolji igrač Atletika u sezoni iz snova kada je madridski tim osvojio Primeru i igrao finale Lige šampiona, ali je bio i jedna od najslabijih karika u prošloj.

Španski mediji su njegove slabe partije dugo pravdali time što nije zadovoljan u klubu nakon što je Atletiko odbio da ga pusti u Mančester junajted za više od 25 miliona eura.

Brazilca želi i Milan, ali sve zavisi od Intera.

Bonus video: