Zvezda računa na Nikolu Krstovića, Terzić: Fokus će biti na klincima

Krstović (19) je prošlog ljeta došao u Beograd iz Zete, ali je odigrao samo 111 minuta u srpskom šampionatu, te jednom bio u startnoj postavi
1925 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Krstović u dresu mlade reprezentacije Crne Gore, Foto: SAVO PRELEVIC
Nikola Krstović u dresu mlade reprezentacije Crne Gore, Foto: SAVO PRELEVIC

Jedan od najtalentovanijih crnogorskih fudbalera Nikola Krstović trebalo bi da dobije veću šansu u dresu Crvene zvezde u drugom dijelu sezone.

Krstović (19) je prošlog ljeta došao u Beograd iz Zete, ali je odigrao samo 111 minuta u srpskom šampionatu, te jednom bio u startnoj postavi.

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da će u nastavku prvenstva, pod vođstvom novog trenera, legende Dejana Stankovića, fokus biti na mlađim igračima.

"Moramo da vodimo ozbiljnu finansijsku politiku, a to znači da imamo robu na terenu koja će imati visoku tržišnu vrijednost. Imamo 11 bodova prednosti i lagodnu situaciju, tako da možemo da guramo klince. Tu prije svega mislim na Veljka Nikolića, Njegoša Petrovića, Željka Gavrića, Strahinju Erakovića i Nikolu Krstovića", kazao je Terzić za srpske medije.

Krstović je odigrao svih šest mečeva za mladu reprezentaciju Crne Gore u tekućem kvalifikacionom ciklusu i postigao dva gola.

Bonus video: