POJAČANJE ZA NIKŠIĆKI KOŠARKAŠKI KLUB

Pivara "Trebjesa" ponovo uz KK Sutjeska

Momci iz grada pod Trebjesom uspjeli su da dokažu kvalitet na parketu i organizaciji kluba plasmanom u ABA 2 ligu i tako vrate navijače na tribine Sportskog centra u Nikšiću
101 pregleda 0 komentar(a)
KK Sutjeska, Foto: Arhiva KK Sutjeska
KK Sutjeska, Foto: Arhiva KK Sutjeska
Ažurirano: 11.12.2018. 07:27h

Košarkaški klub "Sutjeska" nastaviće takmičenje u ABA 2 ligi i crnogorskom šampionatu uz još jedno pojačanje, novog- starog sponzora, Pivaru "Trebjesa". Ugovor o sponzorstvu za sezonu 2018/2019. potpisali su izvršna direktorka Pivare "Trebjesa" Sanja Ćalasan i predsjednik KK Sutjeska Darko Perović.

Momci iz grada pod Trebjesom uspjeli su da dokažu kvalitet na parketu i organizaciji kluba plasmanom u ABA 2 ligu i tako vrate navijače na tribine Sportskog centra u Nikšiću.

"KK Sutjeska je sportski košarkaški brend našeg grada, baš kao što je Nikšićko Pivo pivarski brend Nikšića i Crne Gore. Iako pivo tradicionalno vežemo za fudbal, moram istaći da je u novijoj istoriji Pivare prvo sponzorstvo nekog košarkaškog kluba bilo upravo sa Sutjeskom, u sezoni 2016. godine. Zato sam danas posebno ponosna, jer potpisujemo sponzorstvo kojim nastavljamo partnerstvo i podršku ovom košarkaškom klubu“, kazala je Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare "Trebjesa". "Vjerujemo da će navijači i Nikšićko Pivo biti onaj šesti igrač, koji će svojom podrškom pomoći našim plavo-bijelim momcima da se opet nađu među najboljim ekipama regiona", dodala je Ćalasan.

U ime nikšićkog kluba, sponzoru se zahvalio predsjednik Darko Perović: "U godini kada „Sutjeska“ slavi 70 godina tradicije, uz nas ponovo staje jedna od najstarijih crnogorskih i nikšićkih kompanija, Pivara „Trebjesa". Ova podrška je od velikog značaja za naš klub, koji predstavlja ambasadora nikšićke košarke u regionalnoj ligi ove godine. Znate da nam je dosta truda trebalo da se vratimo u ABA 2 ligu. Najvećim uspjehom smatramo to što smo uz naš povratak, vratili i nikšićku publiku u dvoranu Sportskog centra Nikšić. Kada sve te napore prepozna i tako uspješna kompanija, sa kojom smo početkom jeseni počeli razgovore o nastavku saradnje, onda nas to obavezuje da ostvarujemo još bolje rezultate i nadamo se, plasiramo se sledeće godine i u ABA prvu ligu“, istakao je Perović.

Preporučujemo za Vas