BALKANSKA LIGA U KOŠARCI

Sutjeska u Skoplju

Rival Nikšićana je Karpoš Sokoli
51 pregleda 0 komentar(a)
Miloš Kovač, Foto: Savo Prelević
Miloš Kovač, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.10.2016. 09:34h

Nakon prošlogodišnjeg ispadanja iz ABA lige i osipanja igračkog kadra, košarkaši Sutjeske sezonu dočekuju sa drugačijim ambicijama.

Novi trener Miloš Kovač imaće zadatak da kroz uigravanje novog tima u hodu pokuša da ostvari što bolje rezultate na domaćoj sceni, ali i u Balkanskoj ligi, za koju su se Nikšićani prijavili ove sezone.

Sutjesku su tokom finiša prošle sezone i ljetos napustili Vranješ, Pavlićević, Žižić, Spasojević, Albijanić...Osim starosjedioca Šalića, u Nikšić su stigli Đoković, Đurković, Perović, Lalić, te Amerikanci Tomas i Džons, koji, međutim, neće biti u sastavu na startu Balkanske lige, večeras u Skoplju protiv Karpoš Sokolija, učesnika ABA lige.

"Tim je u skroz izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu. Još uvijek nismo kompletirali roster i samim tim naredni period, iako počinju i takmičarske obaveze, koristićemo za uigravanje tima. Nadam se da u tom periodu nećemo pretrpjeti poraze koje bi nas izbacili iz završnih borbi sa najboljim timovima u Balkanskoj, kao i crnogorskoj ligi", kazao je Kovač za portal Košarka.me.

Utakmica u dvorani "Kale" u Skoplju počinje u 19 sati.

Preporučujemo za Vas