Sutjeska protiv Cibone juri slamku spasa

4 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: Aba-liga.com
Igor Jovović, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 30.01.2016. 14:12h

Nakon dva uzastopna poraza kod kuće (Igokea, Mega Leks), zbog kojih su umnogome umanjili šansu za opstanak u ABA ligi, košarkašima Sutjeske ne ostaje ništa drugo do da pokušaju da se vade u gostima.

Prva prilika je u nedjelju u Zagrebu, protiv Cibone, direktnog konkurenta u borbi za opstanak.

Zagrepčani imaju dvije pobjede više od Sutjeske (koja dijeli posljednje mjesto sa Tajfunom sa skorom 7-14), ali daleko od toga da su osigurali opstanak, tako da je ovaj meč veoma bitan i za njih.

"Sigurno da ćemo dati sve od sebe na predstojećem meču. Dobro smo radili prethodnih dana i podigli poljuljano samopouzdanje. Svjesni smo da igramo protiv iskusne ekipe koja je ime u Jadranskoj ligi. Ni kvalitetniji timovi od Sutjeske nijesu u situaciji da prijete Ciboni u Zagrebu. Naša obaveza je da damo sve od sebe, a kakav će biti ishod vidjećemo", kazao je uoči meča trener Sutjeske Igor Jovović, koji je na klupi Nikšićana debitovao u prošlom kolu, protiv Mega Leksa, zamijenivši smijenjenog Dušana Dubljevića.

Cibona je u prvom dijelu sezone u Nikšiću savladala Sutjesku sa 80:68.

"Čitave sedmice spremali smo se za ovu utakmicu. Očekujem da pružimo maksimum i ako nam se ukaže prilika pobijedimo ekipu Cibone. To bi za nas u ovom trenutku bili neopisivo važni bodovi", istakao je Draško Albijanić.

Nedjeljna utakmica u Zagrebu počinje u 17 sati.

Bonus video: