Radonjić: Sutjeska dobra, ali očekujem pobjedu

66 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Aba-liga.com
Dejan Radonjić, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 22.11.2015. 14:18h

Redovnim letom „Air Serbia“ košarkaši Crvene zvezde nešto poslije 15 sati stigli su u Podgoricu, odakle su produžili za Nikšić gdje ih u ponedjeljak od 21 sat očekuje duel 11.kola ABA lige protiv Sutjeske.

Predstojeći duel „crveno-bijeli“ dočekuju u rezultatskoj krizi, nakon poraza od Igokee i Strazbura u ABA odnosno Evroligi.

Po dolasku u Podgoricu trener Dejan Radonjić je kazao da poštuje Sutjesku, ali da očekuje pobjedu.

"Očekuje nas težak meč. Sutjeska se pokazala kao dobar tim u ABA ligi ove sezone. Igraju dobro, konkurentni su. Uspjeli su da vrijednim igrama dođu i do pobjeda, ne samo u Nikšiću nego i na strani. Dolazak Alekse Popovića im je ojačao roster i rotaciju u igri. Očekujem punu dvoranu i sjajnu atmosferu, koja će sigurno da nosi Nikšićane. Što se nas tiče pokušaćemo da budemo na nivou i očekujem pobjedu“ kazao je Radonjić za "Vijesti".

Trener Zvezde kaže da ga brinu povrede.

"Još uvijek ne znamo u kakvom ćemo sastavu nastupiti. Pred početak meča znaćemo da li možemo da računamo na pojedine igrače. U svakom slučaju svi koji budu izašli na parket, moraju da pruže maksimum, kako bismo došli do bodova u Nikšiću“ ističe Radonjić.

Zvezda je protiv Strazbura u četvrtak ispustila važnu pobjedu. Beograđani su odigrali od sjaja do očaja - doživjeli četvrti poraz u Evroligi i trenutno su posljednji tim A grupe. Radonjić kaže da šanse za prolazak u TOP 16 fazu i dalje postoje.

"Ima još dosta da se igra, ništa nije gotovo. I dalje imamo šansi za prođemo. Raspored je težak, ali treba igrati. Zašto ne bismo pobijedili Real, Himki...? U svakom slučaju borićemo se do kraja“ zaključio je Radonjić.

Nakon 10. kola Crvena zvezda je na drugom mjestu ABA lige sa učinkom od sedam pobjeda i tri poraza.

Bonus video: