KSCG: Odlični rezultati seniorki i pionira, Island utješio seniore

Skupština je usvojila zaključak da se u narednom periodu treba posvetiti dodatna pažnja u cilju boljih rezultata mlađih reprezentativnih selekcija
65 pregleda 1 komentar(a)
Sjednica Skupštine KSCG, Foto: KSCG
Sjednica Skupštine KSCG, Foto: KSCG
Ažurirano: 14.10.2015. 12:36h

Skupština Košarkaškog saveza usvojila je danas informaciju o rezultatima reprezentativnih selekcija uz zaključak da su seniorke osvajanjem sedmog mjesta u Evropi i pioniri koji su bili najbolji na nezvaničnom prvenstvu Evrope, ostvarili odlične rezultate, dok su seniori kao utjehu za neučešće na Eurobasketu osvojili zlatnu medalju na Igrama malih zemalja Evrope na Islandu.

Skupština je usvojila zaključak da se u narednom periodu treba posvetiti dodatna pažnja u cilju boljih rezultata mlađih reprezentativnih selekcija.

Delegatima Skupštine informaciju o rezultatima reprezentativnih selekcija, koju je razmatralo i Predsjedništvo saveza, prezentovao je direktor svih reprezentativnih selekcija Danilo Mitrović.

Na Skupštini je usvojen izvještaj o takmičenjima na nivou Košarkaškog saveza Crne Gore, kao i izmjene i dopune Statuta te asocijacije.

Usvojen je reizbor i imenovanje novog člana Arbitražne komisije koja će raditi u sastavu predsjednik Božidar Vukčević i članovi Vladimir Šušović, Mitar Mugoša, Draško Đukanović, Petar Đukanović, Dušan Lukšić i Zoran Kuzmanović.

Skupština je usvojila i izvještaj Nadzornog odbora.

Sjednici je prisustvovalo 51 od ukupno 91 delegata, koiko broji Skupština.

Bonus video: