Dubljević: Momci zaslužuju velike čestitke

3 komentar(a)
KK Sutjeska, Foto: Abaliga.com
KK Sutjeska, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 10.10.2015. 20:38h

U prva dva kola Sutjeska nije imala sreće. Za malo je ostala bez trijumfa u Celju, a protiv Cedevite je poražena u posljednjih pet minuta.

Sve je, međutim, naplatila sa dva vezana trijumfa - Olimpija, Metalac i sada mnogo lakše čeka gostovanje Partizanu u utorak veče.

Nakon pobjede protiv Valjevaca, Dušan Dubljević je bio zadovoljan.

"Čestitam igračima na pobjedi, koja je jednako velika kao ona u Ljubljani. Jedina smo ekipa bez oscilacija u prva četiri kola, sa suženom rotacijom. Momci zaslužuju velike čestitke, jer su debitanti a pokazali su visok nivo igre. Forma će biti još bolja kad uđemo u nedjeljni ritam utakmica. Metalac su ovdje mnogi predstavili kao neozbiljnu ekipu, ali treba imati u vidu da su oni igrama prošle sezone obezbijedili Eurokup. Što se tiče Partizana, njima se ne može prijtetiti jer je to institucija evropske košarke, ali idemo motivisani i na pobjedu, kao i u svakom meču”, jasan je trener Sutjeske.

Centar Đoko Šalić zajedno sa Draškom Albijanićem i Radosavom Spasojevićem dobio je bitku sa visokim igračima Metalca.

"Utakmica je bila teška, jer igramo u jakom ritmu, a protivnik je odigrao jako dobro. Ipak, uspjeli smo da zasluženo slavimo. Ulazimo u naredni meč bez respekta i idemo na pobjedu. Hvala publici koja nas je podržavala, i nadam se da će doći u što većem broju i na sljedećoj utakmici koju budemo igrali kao domaćin".

Vladimir Mišković, trener Metalca, čestitao je domaćinu na pobjedi.

"Evidentna je igračka kriza naših šutera, na kojima se bazirala igra i biće potrebno mnogo rada da se to prevaziđe. Sutjeska je imala inicijativu, ali smo svojim greškama doprinijeli tome. Njihovi glavni šuteri Vranješ i Pavlićević odigrali su odlično, sjajan je bio i Kruščić, koji je bio motivisan protiv bivše ekipe”.

Đorđe Majstorović najefikasniji igrač bio je kratak

"Zadovoljstvo je igrati pred ovolikim brojem navijača. Željeli smo pobjedu, ali smo protivniku dozvolili dosta poena i nismo uspjeli da im iskontrolišemo glavne igrače. Bilo je dobrih momenata, ali moramo još mnogo da radimo”, zaključio je Majstorović.

Bonus video: