Žele da potvrde trijumf iz Ljubljane

0 komentar(a)
Draško Albijanić, Foto: Abaliga.com
Draško Albijanić, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 09.10.2015. 12:35h

Istorijska pobjeda protiv Olimpije, prva u ABA ligi, skinula je veliki teret sa igrača Sutjeske, a istovremeno je bila i injekcija stimulansa pred naredna iskušenja.

Prvo slijedi već sjutra veče, kada u Nikšić stiže sastav Metalca. Tim iz Valjeva je na premijeri savladao Partizan, a onda su uslijedila dva ubjedljiva poraza, od MZT Skoplja i Igokee, poslije koji je Vladimir Đokić podnio ostavku.

Takva “šok” terapija može pozitivno da utiče na ekipu i toga su svjesni u taboru Sutjeske. Oprez je prisutan, ali i želja da se novim trijumfom potvrde bodovi iz “Stožica”.

"Čeka nas četvrta utakmica u nepunih deset dana protiv odlične ekipe Metalca koja će poslije kiksa kući protiv Igokee sigurno tražiti bodove na strani. Mi ćemo dati sve od sebe da zabilježimo drugi trijumf, prvi pred našim navijačima koje pozivam da nas podrže u što većem broju”, jasan je Dušan Dubljević, trener crnogorskog vcešampiona.

Draško Albijanić, centar reprezentacije BiH, na startu sezone igra dobro kao i čitav tim. Pred meč sa Metalcem je optimistički raspoložen.

“U prošlom kolu smo napravili podvig pobjedom nad Olimpijom u Ljubljani. Želimo da nastavimo u tom ritmu. Slijedi težak meč protiv neugodne ekipe Metalca, koja je prošle godine bila najveće iznenađenje lige. Očekujemo veliku podršku naših navijača i nadam se da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta”, zaključio je Albijanić.

I u ovom meču Sutjeska neće biti kompletna. Zbog povrede koljena u meču sa Tajfunom van stroja je plej Nikola Korać, a njemu se sada na toj listi pridružio i Marko Kovač.

Bonus video: