Milatović: Djevojke su pokazale karakter

“Ne smije da nas uhvati euforija, moramo da ostanemo sa obje noge na zemlji i da ostvarimo i pobjedu protiv Grčke”, naglasio je Milatović
53 pregleda 1 komentar(a)
Košarkašice Crne Gore, Foto: FIBA Europe
Košarkašice Crne Gore, Foto: FIBA Europe
Ažurirano: 19.06.2015. 17:03h

Nakon trijumfa nad Bjelorusijom, koji je vratio Crnu Goru u borbu za četvrtfinale, selektor Momir Milatović je bio srećan.

“Moram da budem zadovoljan zbog velike pobjede koja je došla poslije lošeg izdanja protiv Turske, kakvo može da nam se desi jednom u 100 godina”.

“Protiv Bjelorusije smo igrali kao i uvijek, sa puno kontranapada, a potpuno smo neutralisali njihove najbolje igračice, prije svih Amerikanku Lindzi Harding”.

“Djevojkama je bilo teško poslije poraza od Turske, ali su se skupile i pokazale karakter kada je bilo najpotrebnije. Ne smije da nas uhvati euforija, moramo da ostanemo sa obje noge na zemlji i da ostvarimo i pobjedu protiv Grčke”, naglasio je Milatović.

Zbog odsustva Jelene Dubljević, Jovana Pašić je igrala 22 minuta i na svoj konto upisala tri poena, četiri skoka, dvije ukradene lopte i asistenciju.

“Bez Jelene Dubljević morale smo da pružimo maksimum kako bismo došle do trijumfa koji nas vraća na pravi put i podiže samopouzdanje. Ispoštovale smo sve što smo dogovorile prije početka meča”.

“Ulazimo maksimalno ozbiljno i sa velikim motivom i u duel protiv Grčke, spremićemo se kao i za sve mečeve do sada. Pokazale smo da možemo i da smo jake, pa vjerujem u novu pobjedu”, istakla je Pašićeva.

Bonus video: