Sutjeska kažnjena sa tri meča pred praznim tribinama

Plej Podgoričana Omar Kuk moraće da plati 2.100 eura
0 komentar(a)
Navijači Sutjeske, Foto: Savo Prelević
Navijači Sutjeske, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.05.2015. 17:31h

Već ranije je komesar za takmičenje Erste lige Miomir M. Mugoša registrovao službenim rezultatom četvrti meč finala plej-ofa između Sutjske i Budućnost Volija, a danas je odlučio o kaznama za vinovnike incidenta.

Shodno članu 59 C propozicija takmičenja I A MCKL - slaba organizacija utakmice, ulazak gledalaca na teren (prijetnje i pokušaj fizičkog napada na igrače protivničke ekipe ), Sutjeska je kažnjena sa tri utakmice igranja bez prisustva gledalaca.

Takođe, shodno članu 59 B propozicija takmičenja I A MCKL (slaba organizacija utakmice - ponašanje gledalaca, vrijeđanje protivnika, bacanje na teren čvrstih predmeta - stolica) organizovani ispadi i ponovljeni slučajevi (prijava službenih lica ), Nikšićani su kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od 2.000 eura.

Plej Podgoričana Omar Kuk, shodno članu 59 D propozicija takmičenja I A MCKL (nesportsko ponašanje nakon isključenja - pokušaj napada i prijetnje među igračima, službenim licima... ) - prijava službenih lica (ponovljeni slučajevi), kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 2.000 eura.

Isti igrač je kažnjen sa dodatnih 100 eura zbog diskvalifikujuće greške (shodno članu 59 D propozicija takmičenja I A MCKL)

Pomoćni trener „plavih” Goran Rakočević, shodno članu 59 D propozicija takmičenja I A MCKL (nesportsko ponašanje...), kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 300 eura.

Bek Sutjeske Nemanja Vranješ će morati da plati 100 eura shodno članu 59 D propozicija takmičenja I A MCKL (diskvalifikujuća greška).

Bonus video: