UGOVOR NA GODINU

Bemax novi sponzor košarkaša Lovćena: Za povratak Cetinja na vrh u regionu

Direktor Košarkaškog kluba Lovćen 1974 Fado Kazamanović kazao da je da se ciljevi kluba i firme Bemax poklapaju, te da imaju identične ideje kako bi trebalo da se razvija tim u budućnosti
382 pregleda 4 komentar(a)
Press KK Lovćen, Foto: Cetinje.me
Press KK Lovćen, Foto: Cetinje.me
Ažurirano: 26.09.2018. 14:04h

Dan prije starta u ABA2 ligi, Košarkaški klub Lovćen 1947 je dobio novog sponzora - kompaniju Bemax. Ugovor je potpisan na godinu.

„Zadovoljstvo mi je što firma Bemax ima priliku da doprinese povratku Lovćena i Prijestonice Cetinje na košarkaški vrh u regionu. Siguran sam da ćemo postizati zajedničke uspjehe”, poručio je Miladin Mijajlović, predstavnik Bemaxa.

Direktor Košarkaškog kluba Lovćen 1974 Fado Kazamanović kazao da je da se ciljevi kluba i firme Bemax poklapaju, te da imaju identične ideje kako bi trebalo da se razvija tim u budućnosti.

„Klub će se oslanjati na mlade, talentovane, perspektivne igrače koji će svojim upornim radom biti nosioci Lovćena. Smatramo da će to biti budućnost košarke na Cetinju. Zato se zahvaljujem firmi Bemax što vjeruje i podržava sve ono što ljudi u KK Lovćen rade”, kazao je Kazamanović.

Trener Lovćena Miodrag Kadija, koji se treći put vratio na klupu Cetinjana i to nakon 10 godina, rekao je da je sponzorski ugovor sa firmom Bemax odlična stvar za klub i da će doprinijeti ostvarivanju dobrih rezultata.

„Daću sve od sebe da pomognem mladom timu da pruži što bolje partije. Moramo mnogo da radimo jer je ove godine liga mnogo jača, ali uz podršku partnera trudićemo se da odigramo najbolje što možemo”, poručio je Kadija.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan poželio je uspješnu saradnju potpisnicima ugovora, dodajući da potrebe sportskih kolektiva prevazilaze budžetske mogućnosti, te da je zato potrebna pomoć partnera i prijatelja spremnih za ostvarivanje velikih ciljeva.

„Drago mi je da je kompanija Bemax prepoznala kvalitet i rezultate koje Lovćen postiže, postala nova snaga cetinjskih košarkaša i dala im podršku za sportske poduhvate u predstojećoj sezoni. Sponzorski ugovor obezbjeđuje finansijsku podršku klubu koji preko sedam decenija postoji u crnogorskoj košarci ali i još jednoj talentovanoj generaciji košarkaša”, rekao je Kašćelan.

On je naglasio da Prijestonica Cetinje razvoj sporta pomaže u skladu sa finansijskim mogućnostima.

„Možda nije dovoljno, ali trudićemo se još više i nastaviti da ulažemo u sport. Međutim, i u skromnim uslovima sportisti Cetinja postižu najveće sportske uspjehe zahvaljujući talentu, borbenosti i posvećenosti. Uvjeren sam da će saradnja KK Lovćen i firme Bemax biti uspješna na obostrano zadovoljstvo kao i da će uroditi još boljim sportskim rezultatima na ponos Cetinja i države Crne Gore”, dodao je Kašćelan.

Član Upravnog odbora KK Lovćen 1947 Sreten Mrvaljević saopštio je da ekipa spremna dočekuje nastupe u domaćem šampionatu i regionalnoj ABA 2 ligi.

„Već sjutra veče igramo prvu utakmicu u ABA 2 ligi i nadamo se da će sezona pred nama biti uspješna. Uprava, sponzori, trener, igrači biće na istom zadatku i trudićemo se da ispunimo obaveze kluba i opravdamo očekivanja”, kazao je Mrvaljević.

Preporučujemo za Vas