Džikić: Neki će morati da brane ime, rejting i ugovor

„Igokea je neprijatan protivnik, ali smo u prvom poluvremenu primili 26 poena sa centarskih pozicija, a ovi moji hoće da igraju Evroligu. Trebalo bi da se zamisle“, grmio je Džikić
75 pregleda 11 komentar(a)
Aleksandar Džikić, Foto: Aba-liga.com
Aleksandar Džikić, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 20.09.2018. 21:07h

Trener košarkaša Budućnost Volija Aleksandar Džikić je bio ljut, iako je njegov tim pobijedio Igokeu u četvrtfinalu ABA Superkupa (90:86).

„Igokea je neprijatan protivnik, ali smo u prvom poluvremenu primili 26 poena sa centarskih pozicija, a ovi moji hoće da igraju Evroligu. Trebalo bi da se zamisle. Na kraju smo pokazali pravo lice, ali ne može tako“, da pritisnemo dugmence. Gdje smo ako tako nastavimo? Neće da bude dobro“, u dahu je govorio Džikić.

Nije mu trebalo postavljati pitanja, nastavio je monolog.

„Ovo je bio nedostatak fokusa. Njihovi igrači su bili agresivniji na drblingu, a ovi moji... Stvarno ne znam. Protiv Partizana će se vratiti se Džekson i Danilo Nikolić, nadam se da ćemo izgledati dobro. Zadovoljan sam što nema povreda i pobjedom, a za ovo ostalo svašta nešto ima da kažem igračima. To je za svlačionicu, ali neki bi trebalo baš dobro da se zamisle. Moraće da brane ime, rejting, a bogami i ugovor“, grmio je Džikić.

Bonus video: