Kobi Brajant 16. put biran za ol-star meč

Brajant je 16. put izabran za ol-star utakmicu i drugi je na listi po broju plasmana u ol star tim. Ispred njega je legendarni Karim Abdul Džabar, koji je 19 puta izabran u ol-star tim
52 pregleda 0 komentar(a)
Kobe Brajant, Foto: Beta/AP
Kobe Brajant, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.01.2014. 11:27h

Iako nije sigurno da moći da nastupi, i iako je nedavno pozvao navijače da ga ne biraju i da izaberu mlađe igrače, Kobi Brajant je glasovima fanova 16. put u karijeri biran u ol-star tim NBA lige. On je drugi je na listi po broju plasmana u ol star tim, a ispred njega je jedino legendarni Karim Abdul Džabar sa 19 nastupa na ol-star vikendu.

Osim asa Lejkersa, u prvu petorku Zapadne konferencije izabrani su i Kevin Djurent iz Oklahome (peti nastup), Stiven Kari iz Golden Stejta, koji će prvi put igrati na ol-star meču, Blejk Grifin iz Los Anđeles Klipersa i Kevin Lav iz Minesote.

Najviše glasova, ukupno 1.416.419, dobio je košarkaš Majamija Lebron Džejms. On će prvoj petorci tima Istoka igrati sa saigračem Dvejnom Vejdom, a tu su i Pol Džordž iz Indijane, Karmelo Entoni iz Njujorka i Kajri Irving iz Klivlenda. Džejms i Vejd će 10. put nastupiti na ol-star meču u posljednjih 11 sezona.

NBA liga će sljedećeg četvrtka saopštiti imena rezervnih igrača, koje će birati treneri svake konferencije.

Ol-star vikend, 63. po redu, održaće se od 14. do 16. februara u Nju Orleansu.

Bonus video: