Tepić od ponedjeljka u Partizanu

Svestrani bek, koji u februaru puni 27 godina, u četvrtak je odigrao posljednju utakmicu u dresu Lietuvos Ritasa i razdužio opremu svega četiri mjeseca nakon potpisivanja ugovora
2 komentar(a)
Milenko Tepić, Foto: FIBAEUROPE.COM
Milenko Tepić, Foto: FIBAEUROPE.COM
Ažurirano: 13.12.2013. 18:24h

Ekipa Partizana NIS od naredne nedelje će biti jača za Milenka Tepića, prenosi “Mondo”.

Svestrani bek, koji u februaru puni 27 godina, u četvrtak je odigrao posljednju utakmicu u dresu Lietuvos Ritasa i razdužio opremu svega četiri mjeseca nakon potpisivanja ugovora.

Menadžer Miodrag Ražnatović rekao je da će Tepić u ponedjeljak doputovati iz Viljnusa u Beograd i priključiti se klubu sa kojim je za tri sezone (2006-2009) osvojio osam trofeja, tri puta igrao u Top 16 fazi, a dva puta u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige.

Do ljetos standardni reprezentativac Srbije, trebalo bi da bude u kombinaciji već za meč 13. kola ABA lige, u Zagrebu protiv Cedevite (22. decembra), dok će na nastup u Evropi morati da sačeka start druge faze.

Tepić je u porazu Ritasa od Makabija za 12 minuta zabilježio jedan skok i jednu ukradenu loptu, a ukupno je u elitnom takmičenju imao učinak od 4,2 poena, 1,6 skokova i 1,4 asistencija za 16 minuta.

Po odlasku iz Partizana, prije četiri i po godine, nastupao je još za Panatinaikos i Kahasol.

Bonus video: