Irving: Od Bajnama smo dobili nulu!

"Znam vrlo dobro koliki je njegov neto iznos, a rezultat na terenu od njega je broj koji je nosio Robert Periš - dvije nule!", rekao je Doktor Džej
54 pregleda 0 komentar(a)
Džulijus Irving, Foto: Beta/AP
Džulijus Irving, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.04.2013. 18:24h

Legendarni košarkaš Filadelfije Džulijus Irving, sada predstavnik kluba zadužen za strateška pitanja, priznao je da je nezadovoljan što Endrju Bajnam nije odigrao nijedan meč ove sezone i dodao da će Sikserse mnogo koštati ako dozvole da se ista situacija ponovi i naredne sezone.

Bajnam je u velikom trejdu prije početka sezone stigao iz Lejkersa u Filadelfiju, ali nije zaigrao ni minut zbog povrede oba koljena.

Doktor Džej, član "Kuće slavnih" i jedan od najboljih košarkaša svih vremena, poručio je da bi uprava File morala što prije da "prelomi" kada je u pitanju Bajnamov status.

"Biće mnogo skupo za nas ako se situacija sa Bajnamom, koja je potpuno neizvjesna, ponovi i naredne sezone", rekao je Irving.

Filadelfija se u pomenutom trejdu u kome je dobila Bajnama, odrekla Andrea Iguadale i crnogorskog košarkaša Nikole Vučevića, koji briljiraju u Denveru, odnosno Orlandu.

Veliki problem sa Bajnamom je plata koja iznosi ogromnih 16,9 miliona dolara.

"Znam vrlo dobro koliki je njegov neto iznos, a rezultat na terenu od njega je broj koji je nosio Robert Periš - dvije nule! Mi smo svakako na gubitku, a vjerujem da Bajnam nije. Pošto on ne igra, logično je da raskinete ugovor sa takvim igračem i uštedite sebi mnogo novca, jer u NBA se govori jezikom novca", zaključio je Irving.

Bonus video: