Vučević: Čast je biti dio Ol-star vikenda

"Veoma mi je drago što ću imati šansu da upoznam sve najveće zvijezde NBA lige tokom ol star vikenda", rekao je Vučević agenciji MINA
93 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2013. 11:06h

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević kazao je da je za njega velika čast što je učesnik Ol star vikenda, navodeći da je igrama tokom sezone poziv zaslužio.

Vučević, koji je prvi crnogorski košarkaš učesnik Ol stara, nastupiće u meču pod nazivom Izazov zvijezda u usponu, koji će biti održan u noći između petka i subote.

Biće to duel ekipa sastavljenih od debitanata i igrača koji igraju drugu sezonu u NBA ligi, a sa klupe će ih predvoditi legende američke i svjetske košarke, Čarls Barkli i Šekil Onil.

"Velika mi je čast što sam izabran i što ću biti dio Ol star vikenda. Dobrim i konstantnim partijama tokom sezone zaslužio sam poziv. Veoma mi je drago što ću imati šansu da upoznam sve najveće zvijezde NBA lige tokom ol star vikenda", rekao je Vučević agenciji MINA.

Vučević će biti dio Barklijevog tima, u kojem su još Entoni Dejvis (Nju Orleans), Kenet Ferid (Denver), Kejvi Leonard (San Antonio), Bredli Bil (Vašington), Riki Rubio (Minesota), Tristan Tompson (Klivlend), Brendon Knajt (Detroit), Azeja Tomas (Sakramento) i Aleksi Šved (Minesota).

Crnogorski košarkaš ove sezone ima prosjek od 12,4 poena i 11,5 skokova po meču.

On je drugi na listi skakača lige, a na 29 utakmica ostvario je dabl-dabl.

Galerija

Bonus video: