Boston izjednačio u seriji protiv Majamija

Pol Pirs bio je najefikasniji u ekipi iz Masačusetsa sa 23 poena, Kevin Garnet ubacio je 17 a imao je i 14 skokova.
3 komentar(a)
Rondo, Foto: Beta AP
Rondo, Foto: Beta AP
Ažurirano: 04.06.2012. 09:10h

Košarkaši Bostona pobijedili su poslije produžetka Majami u noći izmedju nedjelje i ponedjeljka sa 93:91 i izjednačili na 2:2 u finalu Istočne konferencije.

Boston je na svom parketu vodio tokom čitavog meča, ali je Majami uspio da smanji prednost u završnici. U posljednjem minutu Lebron Džejms je pogodio za tri poena i izjednačio na 89:89.

Oba tima imali su po napad za pobjedu, ali nisu uspjeli da riješe meč u regularnom dijelu utakmice.

Produžetak je bio obilježen malim brojem poena i greškama na obje strane, a Seltiksi su sa linije slobodnih bacanja uspjeli da stvore prednost od dva poena.

Majami je imao posljednji napad, ali je Dvejn Vejd promašio za tri poena, pa je domaći tim izjednačio u finalnoj seriji.

Pol Pirs bio je najefikasniji u ekipi iz Masačusetsa sa 23 poena, Kevin Garnet ubacio je 17 a imao je i 14 skokova. Rej Alen dao je 16 poena, a Radžon Rondo 15, uz isto toliko asistencija.

U timu sa Floride Lebron Džejms bio je najefikasniji sa 29 koševa, Vejd je ubacio 20, a Mario Čalmers i Judonis Haslem po 12.

Sljedeći meč na programu je u noći između utorka i srijede. Ekipa koja prva dođe do četiri pobjede plasiraće se u finale NBA lige.

Bonus video: