Džejms: Nijesam navikao na poraze

Lejkersi su na desetom mjestu Zapada sa skorom 29:30
1591 pregleda 0 komentar(a)
Džejms na meču sa Nju Orleansom, Foto: Reuters
Džejms na meču sa Nju Orleansom, Foto: Reuters

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa sve su dalje od plej-ofa - oni su sinoć poraženi od Nju Orleansa 128:115, što se nije dopalo prvoj zvijezdi tima, Lebronu Džejmsu.

On je nakon meča bio oštar prema saigračima.

“Koliko njih zna šta je ulog ako nikada nijesu bili tamo. Sad sam đavoli advokat, znate? To je tanka linija – ako nikada nijeste bili tamo ili ne znate šta znači ciljati tako visoko, onda ste nekada u strahu da vam bude nelagodno“, rekao je Džejms.

“Moramo da budemo komforni sa time da nam je nelagodno. Ne kažem da smo ovakvi uvijek, ali nekada to tako izgleda, da se plašimo da nam bude nelagodno, da se plašimo da izađemo iz komforne zone i da od starta igramo sa istim htijenjem, da se ne plašimo neuspjeha. Imamo još 23 utakmice, vidjećemo šta će se dogoditi“.

Lejkersi su na desetom mjestu Zapada sa skorom 29:30. Sakramento Kingsi na devetom mjestu imaju pobjedu više, dok Klipersi na osmom, posljednjem mjestu koje vodi u plej-of imaju četiri trijumfa više od Lejkersa.

“Posljednjih godina svi su se navikli na poraze, a ja na njih nijesam naviknut, nikada mi neće biti ugodno da gubim. Izgubiti prvu utakmicu od Hjustona i 59. od Nju Orleansa, isti je osjećaj, tako sam napravljen“, iskren je Džejms.

Bonus video: