Mornar u Izraelu, Ulcinj dočekuje Zrinjski

Mornar večeras (19.15 sati) čeka težak zadatak, jer gostuje Galil Gilboi, ekipi koja je jedan od glavnih kandidata za osvajanje ovog takmičenja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.01.2012. 09:48h

Mornar i Ulcinj sa različitim ambicijama dočekuje finiš Balkanske lige. Barani se bore za plasman na završni turnir, dok ekipa iz najjužnijeg crnogorskog grada želi da ostavi što bolji utisak, jer je odavno izgubila sve šanse za vrh.

Mornar večeras (19.15 sati) čeka težak zadatak, jer gostuje Galil Gilboi, ekipi koja je jedan od glavnih kandidata za osvajanje ovog takmičenja.

Izraelci su nemilosrdni na svom terenu, imaju maksimalna učinak.

"Želimo da izborimo završnicu ovog takmičenja, a put do ostvarenja tog cilja vodi preko najboljih. Svjesni smo činjenice da uloga favorita pripada domaćinu. Međutim, i u prvom meču smo pokazali da možemo da im pariramo. I tada smo mogli da napravimo iznenađenje, ali smo prokockali dva bitna šuta. Njihova prednost leži u tome što igraju na domaćem terenu, a naša u tome što ih sada mnogo bolje poznajemo. Probaćemo da iznenadimo", rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Ulcinj je jedinu pobjedu do sada u Balkanskoj ligi ostvario protiv Zrinskog u gostima (62:60), pa se očekuje da slavi i večeras (18).

"Meč sa rezultatske strane nema nikakav značaj za nas, ali će nam dobro doći da se uigramo za domaći šampionat gdje se grčevito borimo za ulazak u Superligu", naglasio je Nikola Milatović, strateg Ulcinja.

Bonus video: