Ljubav za dijete Podgorice: Varvari naslikali mural Nikoli Ivanoviću

Njega su pored "Varvara" dočekale i komšije iz kvarta, među kojima je bio i legenda podgorićkog uličnog basketa, Alen Šofranac, za kojeg sam Ivanović kaže da mu je bio glavnu uzor
464 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 27.04.2018. 10:12h

Navijačka euforija nakon što je Košarkaški klub Budućnost VOLI osvijio ABA ligu, ne jenjava u Podgorici.

Jedan od miljenika navijača kluba iz Njegoševog parka, Nikola Ivanović posebno je zavrijedio ljubav najvatrenijih navijača.

JWPlayer video mesto

Sinoć, oko 23 časa, "Varvari" su odlučili da iznenade svog ljubimca muralom sa njegovim likom na zgradi ("Šargarepi") u kojoj je Nikola odrastao, i gdje je napravio svoje prve košarkaške korake.

Prilikom njegovog dolaska upaljene su baklje, strobovi, krenula je pjesma, a plej Budućnosti nije mogao da sakrije uzbuđene, oduševljenje,a li i zahvalnost na licu.

""Neizmjerno vam hvala. Ne umijem da opišem kako se trenutno osjećam. Ne znam da li sam sve ovo zaslužio. Hvala svima. I porodici, komšijama. Hvala Varvarima. Ovo je moja kuća", kazao je popularni "Džoni".

Njega su pored "Varvara" dočekale i komšije iz kvarta, među kojima je bio i legenda podgorićkog uličnog basketa, Alen Šofranac, za kojeg sam Ivanović kaže da mu je bio glavnu uzor.

Mural Nikole Ivanovića je odradio podgorički umjetnik Mišo Joskić.

Galerija

Bonus video: