Alimpijević: Kriv sam, sjutra ćemo izgledati bolje

"Moramo puno bolje u svim segmentima, a panično smo radili neke stvari, da ne ulazim u detalje. Vidjela se nervoza, a moramo da agresivnost da podignemo na drugačiji način", kazao je Alimpijević, koji je odgvornost za poraz preuzeo na sebe
61 pregleda 6 komentar(a)
alimpije, Foto: Crvena zvezda MTS
alimpije, Foto: Crvena zvezda MTS
Ažurirano: 09.04.2018. 19:39h

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je Budućnost zasluženo pobijedila u prvom meču finala plej-ofa ABA lige - 80:76 su slavili "plavi" u Beogradu.

"Moramo sjutra da odigramo mnogo bolje i da u Podgorici tražimo isto ono što su oni tražili u Beogradu", kazao je Alimpijević.

On je naveo da su njegovi igrači napravili neke nedopustive greške...

"Nedopustivo je da krenemo tako u utakmicu sa 0:7. Nedopustivo je da primamo koševe uz zvuk sirene na kraju tri četvrtine. To je pad koncentracije. Došli smo do prednosti, a u trećoj četvrtini smo primili 26 poena, jasno je da ni u drugo poluvrijeme nismo krenuli onako kako je trebalo", naglasio je Alimpijević.

Serija, naravno, nije gotova.

"Moramo puno bolje u svim segmentima, a panično smo radili neke stvari, da ne ulazim u detalje. Vidjela se nervoza, a moramo da agresivnost da podignemo na drugačiji način", kazao je Alimpijević, koji je odgvornost za poraz preuzeo na sebe.

"Ja sam kriv za ovo. Sjutra ćemo izgledati bolje", kazao je on.

Alimpijević je pozvao navijače da i drugom meču bodre njegov tim.

"Sjutra nam je najpotrebnije. Bila je dobra atmosfera, za ostalo smo mi morali da se pobrinemo", rekao je trener Zvezde.

Branko Lazić je naglasio da je Zvezda "premekano ušla u meč".

"Dozvolili smo im da naprave 7:0 i jurili smo rezultat. Bilo je previše nervoze, bespotrebne. Moramo da ohladimo glave, da se spremimo za sjutra. Nema vremena za analize, ali moramo da pobijedimo sjutra i da idemo u Podgoricu da završimo seriju", rekao je Lazić.

Na pitanje šta treba da se promijeni u sjutrašnjem meču, odgovorio je:

"Potrebno je manje nervoze i veća koncentracija. Moramo da se posvetimo našoj igri, a ne stvarima oko nas koje su nas činile nervoznim".

Bonus video: