Glomazić na kormilu Sutjeske

Glomazić će na mjestu šefa stručnog štaba zamijeniti dosadašnjeg prvog trenera, Vladimira Todorovića
66 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Glomazić, Foto: Druga.aba-liga.com
Zoran Glomazić, Foto: Druga.aba-liga.com
Ažurirano: 28.03.2018. 13:27h

Košarkaše Sutjeske u predstojećoj crnogorskoj Superligi sa klupe će predvoditi novi trener, Zoran Glomazić, odlučio je Upravni odbor nikšićkog kluba, na čelu da predsjednikom Darkom Perovićem.

Glomazić će na mjestu šefa stručnog štaba kluba iz rodnog grada zamijeniti dosadašnjeg prvog trenera, Vladimira Todorovića, koji će, odlukom UO kluba, ostati "radno angažovan u svom matičnom klubu kao zasigurno jedan od najperspektivnijih mladih trenera u Crnoj Gori".

"Ovo rješenje je postavljeno sa nadom da ce donijeti novu energiju i još više trasirati put kluba ka postavljenom cilju. KK Sutjeska i grad Nikšić sa nestrpljenjem dočekuju Superligu, gdje će se predstaviti domaćoj i široj javnosti odličnim partijama koje će omogućiti ulazak u regionalno takmičenje", navodi se u saopštenju KK Sutjeska.

Glomazić je sezonu počeo na klupi Teoda, ali je smijenjen početkom februara. Na klupi tivatskog tima je u Drugoj ABA ligi uknjižio sedam pobjeda i devet poraza, a šest pobjeda i tri poraza mu je bio skor u Erste ligi.

Bonus video: