Džikić: Bili su čvršći od nas; Ivanović: Znamo šta nas čeka

"Čvrsta utakmica, veoma jakog ritma. Oni su bili čvršći od nas, to je presudilo. Znamo šta nas čeka sada, pred nama su treninzi, pripreme i analize svih utakmica sa Cedevitom", kazao je Ivanović
4 komentar(a)
stipanović cedevita, Foto: Cedevita/Marin Susic
stipanović cedevita, Foto: Cedevita/Marin Susic
Ažurirano: 25.03.2018. 18:32h

Trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić rekao je da nije zadovoljan "čvrstinom njegove ekipe", nakon poraza u Zagrebu od Cedevite u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

"Oni su imali odgovor na to što radimo u napadu. Nisam zadovoljan čvrstinom i prilagođavanjem kriterijumu suđenja. Morali smo da budemo čvršći... To su stvari koje mogu i moraju da se isprave", rekao je Džikić.

On je naglasio da je očigledno riječ o duelima dvije izjednačene ekipe..

"Ovo je par u kome se sastaju ekipe koje su blizu kvalitetom. Na kraju će sve da stane u 40 minuta, važno je kako se ekipa izbori sa pritiskom. Mogu da budem zadovoljan reakcijom ekipe u trenucima kada smo gubili 18 razlike. Nismo se predali, to je dobro", kazao je Džikić.

Demetris Nikols je bio nezadrživ...

"Nikols je najveće ime ABA lige i on igra dobro, motivisano. Ništa nije neočekivano da Nikols igra tako", kazao je Džikić.

Nikola Ivanović je rekao da zna šta čeka njegov tim u odlučujućem meču.

"Čvrsta utakmica, veoma jakog ritma. Oni su bili čvršći od nas, to je presudilo. Znamo šta nas čeka sada, pred nama su treninzi, pripreme i analize svih utakmica sa Cedevitom", kazao je Ivanović.

Bonus video: