PREKID SARADNJE

Zvanično: Subotić nije više trener Budućnost Volija

"Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti dijeleći zajedničke stavove. KK Budućnost Voliju želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama", rekao je Subotić
19364 pregleda 34 komentar(a)
Subotić, Foto: Savo Prelević
Subotić, Foto: Savo Prelević
18.10.2019. 11:11h

Slobodan-Piksi Subotić, nije više trener Budućnost Volija.

Do rastanka je došlo nakon poraza od Arke iz Gdinje, trećeg u Evrokupu.

Iz kluba obavještavaju javnost da su prethodne večeri, na sastanku otvoreno razgovarali o trenutnoj situaciji sa Subotićem i zajednički donijeli odluku o sporazumnom raskidu.

"Imajući u vidu da i Upravni odbor i trener Subotić dijele zajednički stav da je ekipi potrebna promjena koja će vratiti klub na pobjednički kolosjek i nastavak sezone Eurokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rješenje.Sa Slobodanom Subotićem, kao trenerom i kao čovjekom je bilo divno sarađivati", saopšteno je Upravnog odbora Budućnost Voli

Povezani članci

18. Oktobar 2019.

Piksi potrošio kredite

Povezani članci

18. Oktobar 2019.

Piksi potrošio kredite

Klub je zahvlio Subotiću na na korektnom odnosu i pogledima na novonastalu situaciju u klubu. 

"Budućnost Voli neće zaboraviti sjajnu pobjedu u Beogradu protiv Crvene Zvezde. Hvala mu što je ovom odlukom pokazao da djeli naš stav da je Klub i njegov interes ispred svih nas kao pojedinaca."

Sada već bivši trener Budućnost Volija, Slobodan Subotić rekao je da dijeli mišljenje Upravnog odborta da je klubu potrebna promjena.

"U ovom trenutku, zbog loših rezultata na početku sezone u Super Kupu i Eurokupu, smatram da je potrebna promjena, kao dodatni snažan impuls igračima. Dijelim mišljenje i stavove Upravnog odbora da klubu treba promjena da bi u pravom smjeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone. Zahvaljujem se stručnom štabu i Upravi Budućnost Volija, posebno predsjedniku Draganu Bokanu sa kojim sam odlično sarađivao. Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti dijeleći zajedničke stavove. KK Budućnost Voliju želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama", rekao je Subotić.