Tenerife: "Pogledajte ko je danas došao da nas posjeti...Veliki Blagota Sekulić"

Crnogorski košarkaš je u "Topolici" iskoristio da pozdravi svoje stare poznanike iz kluba, čiji je dres nosio u dva navrata
6161 pregleda 0 komentar(a)
Blagota Sekulić sa dijelom stručnog štaba Tenerifea
Blagota Sekulić sa dijelom stručnog štaba Tenerifea
Ažurirano: 23.10.2019. 00:17h

Večerašnjoj utakmici u Baru između Mornara i Tenerifea, u drugom kolu FIBA Lige šampiona, prisustvovao je i crnogorski reprezentativac Blagota Sekulić.

Sekulić je utakmicu u "Topolici" iskoristio da pozdravi svoje stare poznanike iz kluba, čiji je dres nosio u dva navrata, između 2012. i 2016. godine (u sezoni 2013/2014 je zaigrao za turski Fenerbahče).

"Pogledajte ko je danas došao da nas posjeti...Veliki Blagota Sekulić", objavljeno je na Tviteru Tenerifea.

Sekulić je zbog povrede propustio Mundobasket u Kini, a nije objavio da li je završio karijeru ili će, pak, kako je najavio, odigrati još jednu sezonu.

Iskusni košarkaš je tokom karijere branio boje Budućnosti, Partizana, AEK-a, Marusija, PAOK-a, Real Madrida, Arisa, Albe, Vanolija, Mursije, Fenerbahčea, Tenerifa, Fuenlabrade i Gipuzkoe iz San Sebastijana.

Osvojio je ULEB kup sa Realom 2007. godine, a iste godine je osvojio i titulu u Španiji. Sa Partizanom osvojio šampionat SR Jugoslavije, a sa ekipom Budućnosti tri titule i Kup SR Jugoslavije, uz trofej u Kupu sa Albom.

Bonus video: